Szülők! Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a (14-16
év körüli) gyereketek kipróbálta a marihuánát?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem próbáltam ki. De közel álltam hozzá, de visszautasítottam. Amúgy sem kellet volna, de eszembe jutott amit apukám mondott mikor 10-11 éves lehettem. Azt mondta, (szó szerint) hogy ha megtudja hogy valami közöm van/lesz a fűhöz kitapossa belőlem a lelket is.
Az én volt szakközepes osztályomban az osztálynak legalább a fele kipróbálta már, voltak akik rendszerese szívtak is.
Sokakról még azt se tudta a szülő hogy cigizik a gyerek pedig napi szinten szívták hátul a dohányzóban.
Ha én kipróbálnám és anyám meg apám megtudná akkor asszem kitekernék a nyakamat, pedig már 19 éves vagyok.
2010. máj. 16. 07:10
22/31 anonim válasza:
Ha o mondana el, es megigerne, hogy csak egyszeri alkalom volt, akkor semmit se szolnek, maximum megkerdeznem, milyen volt es megkoszonnem, hogy elmondta.
2010. máj. 18. 17:20
23/31 anonim válasza:
Rendes szülő vagy:D
Az én szüleim lehet hogy kitagadnának.
2010. máj. 18. 21:56
24/31 anonim válasza:
Nem bántani kéne a gyereket attól csak rosszabb lenne minden.Csak le kéne ülni beszélgetni vele a következményekről.Vagy megnézetni vele 1 filmet.Rengeteg film van ami arról szól hogy tette tönkre az életét egy fiatalnak a kábítószer, vagy keresni kell egy kortárs segítőt hátha ő eltud valamit érni nála..
2010. máj. 24. 18:17
25/31 anonim válasza:
A 13 és 24 év közötti fiatalok 90 %-a kipróbálta már.(legalább egyszer)Ez soknak hangzik, de igaz.
2010. máj. 27. 18:37
26/31 anonim válasza:
Utolsó: linket a bizonyító felméréshez, ha lehet kérni. Ha nincs, akkor ne dobálózz légbőlkapott adatokkal.
2010. máj. 27. 19:22
27/31 anonim válasza:
Na és ahhoz mit szólnátok, ha a 14-16 év közti gyereketek péntek este bulizni menne, és megtudnátok, hogy alkoholt ivott? Valószínűleg semmit...nah, kb ezt kéne a fűvel kapcsolatban is tenni, sőt, az alkoholra több ember is rászokott már, mint a fűre. Nem értem ezeket, komolyan...
2011. máj. 2. 00:45
28/31 anonim válasza:
Csak példa:
Egy vadabb házibuli volt szilveszterkor, két srác kicsit összeakaszkodott. Az egyikük részeg volt, a másikuk "csak" szívott, biciklizett körbe és nekitolta véletlenül a részeg srácnak a biciklit. A részeg srác elkezdett üvöltözni, úgy kellett lefogni hogy ne essen neki a másiknak.
A betépett srácon elnyomtak véletlenül egy cigit, és még ő szabadkozott, hogy belesétált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!