Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más lány, hogy jön ki a fiú...

Más lány, hogy jön ki a fiú testévérével?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 14 éves lány vagyok,az öcsém 13 (11 hónap van köztünk).

És hát nem mindig jövünk ki jól.

Ő most fog ballagni és oda jön iskolába ahova én.

Itthon,szinte mindig megy a vita.

Igazából szeretjük egymást,csak például ilyenek vannak:

(ő): láttalak,xy.al kine csúszona számom anyuék előtt.

(én): elne merd mondani!

(ő): jajj,mert milesz megversz?

(én): meg.

(ő)álljál már mérleg alá.

(én): most akkor keménynek hiszed magad,mi?

(ő):nem én azis vagyok

(Én): jut eszembe,hanyas is lett a fizika dogád?

(ő): ezt honnan tudod?

(én): nem ,mindegy,na puszi,megyek a mérleghez.

Meg ilyenek.Sokat verekedünk,meg ilyen beszélgetések minden naposok.(tudnék még jópárat írni).

Anya már teljesen készvan,hogy nem tudunk csöndbe lenni és mindig fenyegetjük egymást.(ez igaz).

Az a baj igazából,hogy szinte mindent tudunk a másikról.

Kisvárosba lakunk és így látjuk egymást meg minden.

Most jóvolt,mert volt 1 év amikor az iskolába legalább nem tudtuk mit csinál a másik :)

Szerintetek ez meddig lesz így??

2010. máj. 9. 21:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem 12 eves fiu tesom van ocsikem -.-" en 15 L leszek...Es szinte folyton haboruzunk...ma hozza vagtam a gyujtot..igazsag szerint a mikrot akartam..de sajna engem is kotnek bizonyos szabalyok -.-"...olyan egy idegesito kis majom...Kinem allhatom es o is engem..mindennap haboruzunk eleg kemenyen csunya beszed verekedes (kiskorunkban mindennap tobbszor is) Ma mar azert lecsokkent ennek a valoszinusege...-.-" De meg mindig megtennem xd...Szal. Kinem allhatjuk egymast..De ha arrol lenne szo..h az egyikunk bajba van akkor kepesek vagyunk barkit lekaszabolni valogatas nelkul h barat utestver...stb..Olyankor mintha 360 fokos fordulatot vennenk mikor az egyik szarba van..ez eleg erdekes...Hat legalabb ennyi jot elmondhatunk a kapcsolatunkrol....amugy kinem allhatom-.-"
2010. aug. 31. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!