Más lány, hogy jön ki a fiú testévérével?
Sziasztok!
Én egy 14 éves lány vagyok,az öcsém 13 (11 hónap van köztünk).
És hát nem mindig jövünk ki jól.
Ő most fog ballagni és oda jön iskolába ahova én.
Itthon,szinte mindig megy a vita.
Igazából szeretjük egymást,csak például ilyenek vannak:
(ő): láttalak,xy.al kine csúszona számom anyuék előtt.
(én): elne merd mondani!
(ő): jajj,mert milesz megversz?
(én): meg.
(ő)álljál már mérleg alá.
(én): most akkor keménynek hiszed magad,mi?
(ő):nem én azis vagyok
(Én): jut eszembe,hanyas is lett a fizika dogád?
(ő): ezt honnan tudod?
(én): nem ,mindegy,na puszi,megyek a mérleghez.
Meg ilyenek.Sokat verekedünk,meg ilyen beszélgetések minden naposok.(tudnék még jópárat írni).
Anya már teljesen készvan,hogy nem tudunk csöndbe lenni és mindig fenyegetjük egymást.(ez igaz).
Az a baj igazából,hogy szinte mindent tudunk a másikról.
Kisvárosba lakunk és így látjuk egymást meg minden.
Most jóvolt,mert volt 1 év amikor az iskolába legalább nem tudtuk mit csinál a másik :)
Szerintetek ez meddig lesz így??
Nekem 2 öcsém van. Én 15 vagyok az idősebbik 14 a fiatalabbik meg 10. Hát az idősebbikkel általában kijövünk ha megkapja a napi gépadagját :D A fiatalabbik meg katasztrófa. Vele általában állandóan megy a vita. Tipikusan olyan fajta aki nagyon nagymenőnek képzeli magát közben csak szimplán idióta. Ráadásul a két öcsém egyszobában alszik + gépezik és így duplán hergelik egymást. Mázli hogy különszobám van :D Szóval nálunk a kissebbel vannak problémák :S
Carline
képezeld, hasonló a problámám,sőt rosszabb.5.es vagyo ,van egy fiú ikertesóm:P
vele rosszabbul bírok, hiszen egy elmebeteg ba*omarc.
és ráadásul 1 szobába élünk:D
nem szólok hozzá és kész.én így csinálom, de nem mindig vállik valóra.
-én vagyok az előbbi író.a tesómmal mindig verekszünk, volt amikor rámugrott...és alig kaptam lewegőt...
anya alig tudta rólam leszedni a gyereket rólam.álandóan veszekedünk...meg minden....de ha nem szólok hozzá akkor mondjuk nem történik vita,verekedés:P
Mondjuk hát igen így mindig kitudjuk deriteni,hogy tetszünk-e a kiszemeltnek :)
És azért tudunk segíteni egymásnak,hogy:
"ez meg ez nem tetszik egy lánynak/fiúnak"
meg ilyenek.
De azért háát..tőlem ezeken a dolgokon kivül nem nagyon fogad el tanácsot,persze a tavalyi könyveimet nyugodtan odaadhatom (meg házikat)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!