Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más lány, hogy jön ki a fiú...

Más lány, hogy jön ki a fiú testévérével?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 14 éves lány vagyok,az öcsém 13 (11 hónap van köztünk).

És hát nem mindig jövünk ki jól.

Ő most fog ballagni és oda jön iskolába ahova én.

Itthon,szinte mindig megy a vita.

Igazából szeretjük egymást,csak például ilyenek vannak:

(ő): láttalak,xy.al kine csúszona számom anyuék előtt.

(én): elne merd mondani!

(ő): jajj,mert milesz megversz?

(én): meg.

(ő)álljál már mérleg alá.

(én): most akkor keménynek hiszed magad,mi?

(ő):nem én azis vagyok

(Én): jut eszembe,hanyas is lett a fizika dogád?

(ő): ezt honnan tudod?

(én): nem ,mindegy,na puszi,megyek a mérleghez.

Meg ilyenek.Sokat verekedünk,meg ilyen beszélgetések minden naposok.(tudnék még jópárat írni).

Anya már teljesen készvan,hogy nem tudunk csöndbe lenni és mindig fenyegetjük egymást.(ez igaz).

Az a baj igazából,hogy szinte mindent tudunk a másikról.

Kisvárosba lakunk és így látjuk egymást meg minden.

Most jóvolt,mert volt 1 év amikor az iskolába legalább nem tudtuk mit csinál a másik :)

Szerintetek ez meddig lesz így??

2010. máj. 9. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem 1 bátyám és 2 öcsém van:D bátyámmal 2 év van közöttünk,folyamatos a veszekedés,marjuk egymást.öcséimmel nagy a korkülönbség(7,13 év)velük elvagyok:)
2010. máj. 11. 14:36
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
jah 15/L.utolsó
2010. máj. 11. 14:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál :)
2010. máj. 11. 14:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem 2 öcsém van. Én 15 vagyok az idősebbik 14 a fiatalabbik meg 10. Hát az idősebbikkel általában kijövünk ha megkapja a napi gépadagját :D A fiatalabbik meg katasztrófa. Vele általában állandóan megy a vita. Tipikusan olyan fajta aki nagyon nagymenőnek képzeli magát közben csak szimplán idióta. Ráadásul a két öcsém egyszobában alszik + gépezik és így duplán hergelik egymást. Mázli hogy különszobám van :D Szóval nálunk a kissebbel vannak problémák :S

Carline

2010. máj. 11. 17:44
 15/21 anonim ***** válasza:

képezeld, hasonló a problámám,sőt rosszabb.5.es vagyo ,van egy fiú ikertesóm:P

vele rosszabbul bírok, hiszen egy elmebeteg ba*omarc.

és ráadásul 1 szobába élünk:D

nem szólok hozzá és kész.én így csinálom, de nem mindig vállik valóra.

2010. máj. 11. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:

-én vagyok az előbbi író.a tesómmal mindig verekszünk, volt amikor rámugrott...és alig kaptam lewegőt...

anya alig tudta rólam leszedni a gyereket rólam.álandóan veszekedünk...meg minden....de ha nem szólok hozzá akkor mondjuk nem történik vita,verekedés:P

2010. máj. 11. 18:20
 17/21 anonim válasza:
Én 16 vagyok az öcsém 13 és vele is mindig veszekedni kell, olyanokról is amit te le írtál meg másokról is, Nagyon idegesítő, de majd ha idősebb lesz és komolyodik egy kicsit, vagy inkább csak a csajokkal meg a bulikkal foglalkozik, akkor talán még tanácsot is tőled kér csaj-ügyben...
2010. máj. 12. 13:26
 18/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk hát igen így mindig kitudjuk deriteni,hogy tetszünk-e a kiszemeltnek :)

És azért tudunk segíteni egymásnak,hogy:

"ez meg ez nem tetszik egy lánynak/fiúnak"

meg ilyenek.

De azért háát..tőlem ezeken a dolgokon kivül nem nagyon fogad el tanácsot,persze a tavalyi könyveimet nyugodtan odaadhatom (meg házikat)..

2010. máj. 12. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok és 2 bátyám van.. :D Az idősebbik 22 a fiatalabb 17. Állandóan nyírtuk egymást, de most hogy az idősebbik már nincs itthon, anya örülhet, mert már csak ketten ordibálunk :D
2010. jún. 14. 02:45
 20/21 anonim válasza:
Nekem egy 3 évvel idosebb bátyám van és én is igy voltam ezzel. Rengeteget verekedtunk, veszekedtunk, o kaktuszokat vágott hozzám én haraptam ot. De most h o 19, én 16 nagyon jo lett koztunk a kapcsolat. :D megbeszeljuk a csajos-pasis ugyeket meg ilyenek. Mindent megbeszelunk. A szuleink egy ideig azt hittek h csak megjatszuk mert nem tudtak hozzaszokni h már nincs az az orokos veszekedes de mostmar ok is orulnek. Szoval nyugi ahogy idosebbek lesztek javulni fog a dolog..:D Addig is probáljatok kompromisszumokat kotni xD 16/L
2010. aug. 18. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!