Más lány, hogy jön ki a fiú testévérével?
Sziasztok!
Én egy 14 éves lány vagyok,az öcsém 13 (11 hónap van köztünk).
És hát nem mindig jövünk ki jól.
Ő most fog ballagni és oda jön iskolába ahova én.
Itthon,szinte mindig megy a vita.
Igazából szeretjük egymást,csak például ilyenek vannak:
(ő): láttalak,xy.al kine csúszona számom anyuék előtt.
(én): elne merd mondani!
(ő): jajj,mert milesz megversz?
(én): meg.
(ő)álljál már mérleg alá.
(én): most akkor keménynek hiszed magad,mi?
(ő):nem én azis vagyok
(Én): jut eszembe,hanyas is lett a fizika dogád?
(ő): ezt honnan tudod?
(én): nem ,mindegy,na puszi,megyek a mérleghez.
Meg ilyenek.Sokat verekedünk,meg ilyen beszélgetések minden naposok.(tudnék még jópárat írni).
Anya már teljesen készvan,hogy nem tudunk csöndbe lenni és mindig fenyegetjük egymást.(ez igaz).
Az a baj igazából,hogy szinte mindent tudunk a másikról.
Kisvárosba lakunk és így látjuk egymást meg minden.
Most jóvolt,mert volt 1 év amikor az iskolába legalább nem tudtuk mit csinál a másik :)
Szerintetek ez meddig lesz így??
Szia!
Mi ugyan, ezt csináltuk az öcsémmel!
Addig ment amig együtt laktunk, ugyhogy még van pár éved, amig tépitek egymást!
Értem :)
Hát van amikor már csak megszokás gyanánt megy.
Csak azért,olyan furcsa,hogy van aki azt hiszi,hogy járunk..magasabb nállam és ügye elég sokat láthatnak eggyüt,(boltba megyünk,kutya séta stb.)
Meg azért néha tök jó,mert így elengednek minket mindig (szinte),hogy vigyázzunk egymásra meg azért csak fiú.
És akkor megbeszéljük,hogy 1-2 óra múlva találkozunk xy helyen és akkor felhívjuk anyuékat és megyünk külön,és akkor este meg együt hazamegyünk.
Meg elég sokszor kihúzzuk egymást a bajból..például mikor azzal vádolták meg tesóm h cigizek (egyébként tényleg nem cigizett) akkor is én húzztam ki,vagy amikor este nem mentem haza,bnőmnék aludtam akkor meg ő huzott ki engem.
Szóval azért jó,hogy van meg minden,de amiket művelünk,tényleg sajnálom anyuékat.
Remélem az én gyerekem nem olyan lesz,mint én.xD
A legtöbb helyen ez így megy.
Mi kivételek vagyunk a tesómmal. Ikrek vagyunk és mi szinte mindenbe egyet értünk, mindent megbeszélünk, egymást mindig kihúzzuka bajból stb.
Am ez nálunk szerintem csak azért van így, mert ikrek vagyunk. Ha nem lennénk azok mi is mindig vitatkoznánk, mint hogy normális.
háááhá ez jó ebből fasza képregényt lehetne csinálni :D
amúgy képzed el én a nővéremmel voltam így és most már a barátjával él .. nagyon sokat veszekedtem vele ..rondán viselkedtem és csúnyán beszéltem vele és annyira hiányzik hogy el se hiszem.. nagyon megbántam hogy ilyeneket csináltam volt mikor sírtam is mert annyira hiányzik és mert szégyellte magát. szóval menni fog ez így .. csak próbálj vele jobban kijönni ha lehet és becsüljétek meg egymást..
Igen,van 1-2 olyan sztori ami jó lenne.
Volt,hogy még álltalánosba úszáson,belökött RUHÁSTÓL a vízbe,jut barátnőm ő belökte öcsémet és tuhástól ott "verekedtünk" a vízbe,utána hazaküldtek,hogy öltözzünk át és akkor mennyünk vissza 4.órára,persze kaptunk egy osztályfőnökit mind a ketten plusz otthon is kaptunk 2 akkora pofont,hogy égetjük őket :)
Bár ez 1 éve volt azt hiszem.
Nagyon sok ilyet tudok mesélni,de azért vannak jó dolgok is.
Főleg ahogy telnek az évek.
6 éves koromig mindig ölelgettük egymást,és mikor elsős lettem akkor kezdődött így ez el és mikor már őis iskolás lett akkor teljes káosz lett.
Az a legjobb,ha nállam is itt alszik 2 legjobb barátnőm és öcsémnél is a 2 legjobb haverja.
Bár anyuék nem lehetnek túl boldogak.
Ezért is van ,hogy akkor aludhatunk CSAK így ha :
1.Apu nincs itthon (vagy csAK nagyon! későn kjön)
2.Anyunak nincs másnap munka
Na mind1.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!