Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek sok zsebpénzt kapok?

Szerintetek sok zsebpénzt kapok?

Figyelt kérdés

30k forintot havonta.

Ebből kell megvennem a kaját.

(6-19ig nem vagyok otthon)

A kondibérletet

A ruhákat

A bútorokat a szobámba

Otthon semmi "veszteséget" nem csinálok

Nem eszek stb...

17/f

2017. febr. 23. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez mind igaz, akkor nem..
2017. febr. 23. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó igen, bútort még nem nagyon vettem
2017. febr. 23. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk bútorokat nem minden hónapban vásárolsz. :D

Én 20ezer forintból élek. Regeli, ebéd, vacsora (najó, anya néha csomagol kaját).

Ruhákat, buszbérletet, tisztálkodó szereket, konyhai dolgokat (papírtörlő, olaj stb), tsztítószereket, írószereket, macskacuccokat mind-mind nekem kell megvenni. Nagyon durván szűkösen, de kijövök belőle.

Szóval szerintem nem valami jó így (folyamat kuporgatni..). Szerintm a te 30 ezred is marhára kevés, ha tényleg ennyi mindent kell venned belőle.

2017. febr. 23. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem sok.
2017. febr. 24. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

Ez nem sok, de nem is kevés. Én tudod mit kaptam 10 éve? 5000 ft kajajegyet infláció mellett olyan, mint ma 10e) és old meg a kaját, ezen kivül a bérletet vetétlk meg. Ruhát akkor vettek nekem, ha már leszskadt rólam, vagy örököltem.

Szóval ne sírjál, hisz ebből tudsz simén félretenni,

1. Nem kell mindig mekiben enni, és gondolom otthonról is csomagolhatsz szendvicset.

2. A diák bérleted van, gondolom, az 3500 ft.

3. Ne mond már, hogy kétnaponta veszel ruhát. Én felnőtt nő létemre csak akkor veszek, ha szükséges, mivel nem teszem tönkre és nem kell, hogy min. 30 ezres Nike legyen a lábamon.

4. Neked bútort max költözéskor kell venned.

Úgyhogy ne vetíts, örülj, h ennyit kapsz. Sok család 5000 ft zsebpénzt nem tud a gyereknek adni, nemhogy 30-at.

2017. febr. 24. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Otthon sosem eszel?

Nekem is mindent a szüleim vesznek, nincs erőm egyetem mellett dolgozni. 45ezer ft az ösztöndíjam az futtja az albérletett, 50et kapok havonta.

A havi bérletem 18000ft. 4900 a helyi közlekedés, a többi vonat bérlet

2017. febr. 24. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Lanyom, fiam havi 10k-t+napi 500Ft ha fagyizni szeretne

Egyebkent mindenre megban hogy mennyit kap:

Egy buliba 8000t se tobb se kevesebb

Pizzazni 5000t

Vasarolgatni a baratnojevel 15k-t

Moziba 6000t

Havonta 3000 a telefonfeltoltese

Es a sportra havi 3000 lusz a heti 5szor masfel ora edzesuk ara (az 1500 sport innivalok etrendkiegeszitokre)

A 10k zseboenzet nem kolti el felreteszi mar 400k van neki ebbol majd valami nagyobbat vehet persze ha szeretne es a juniorbankszamlara havi 20k hogy ha el akarnak koltozni legyen mibol jovot alapozni

Ezen felul otthon esznek "hazikosztot"

Ruhakat megvesszuk nekik

Sportfelszerelest megkapjak

Iskolai dolgokst megkapjak ha kulonleges reggelit akarnak es nem szendvicset penzt kapnak ra de a boltba nekik kell elfaradni erte jo tanulok es sokat segitenek itthon ha szabadidejuk engedik mert iskola megkivanja a skk tanulsst es mindennap edzesre jarnak de probalnak hazimunkat is csinalni megbizhato okos gyerekek 14/L es 16/F

En 41/N

2017. aug. 23. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!