Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Neveltlányom kiakaszt, mit...

Neveltlányom kiakaszt, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

14 éves, folyton szórakozik velem és kb idiótának néz. Van 2 kistestvére 6 és 1 éves, a kicsi közös. A 6 éves is utánozza néha, de ha rászólok abba hagyja.

Már többször szóltam a páromnak, leült vele külön is beszélni, hármasban is beszéltünk akkor pár napig nyugton van, majd kezdi újra.

Az mondhatni már mindennapos, hogy összeköti a ruhám,cipőm. Valamit belerak a táskámba,ebédembe.Hajszinező a samponomba, viszketőpor a ruháimra. Ezek mind 1x-1x elmennek és viccesek, de nem MINDEN EGYES NAP.

Már volt büntetve is emiatt, de nem hatja meg.

A mai amivel kiverte a biztosítékot, tudja, hogy én jövök le először a lépcsőn ezért kikötött rá valami madzagot,majdnem lrzakóztam a kisfiammal a kezemben. Kificamodott a bokám és mikor látta, hogy bicegek önelégülten mosolygott, azt hittem pofán csapom.

Bármilyen tippet elfogadok,mert félek, hogy tényleg megütöm.

#kisgyerek #apa #anya #mostoha #neveltlányom
2017. febr. 10. 14:29
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
80%
konkrétan szivat téged. az apja miért nem pofozza fel?
2017. febr. 10. 14:31
 2/40 A kérdező kommentje:
Szerintem az apja ha tudja is ezt jót röhög rajta.
2017. febr. 10. 14:35
 3/40 anonim ***** válasza:
76%

Buntetes ameddig meg nem tanulja. Szobafogsag, zsebpenzmegvonas, barati telefonalas vagy szamitogep nyista, vegyetek el a telefonjat.

Ha mindez igaz, mert eleg amator vigjatek reszletek :)

2017. febr. 10. 14:36
 4/40 anonim ***** válasza:
78%

"Már volt büntetve is emiatt, de nem hatja meg. "

Akkor nem a megfelelő dologgal büntettetek.

A "fájó pontját" kell megkeresni, és azzal büntetni. Az meg fogja hatni.

A pofonnal nem értek el semmit.

2017. febr. 10. 14:36
 5/40 A kérdező kommentje:
2 hétig nem gépezhetett,nem nézhette a tv-t, de mivel már minden osztálytársának van okostelefonja ezért megoldotta, hogy lássa a sorozatát, facebookozot stb... Más meg nem érdekli amit elvehetnénk tőle.
2017. febr. 10. 14:41
 6/40 anonim ***** válasza:
91%
Te a nevelőanyja vagy a nevelőapja vagy?
2017. febr. 10. 14:47
 7/40 anonim ***** válasza:
83%

A telefont még nem jutott eszetekbe elvenni tőle????

Ha a facebook-ot vonjátok meg, az már lehet, érdekelni fogja...

2017. febr. 10. 14:51
 8/40 anonim ***** válasza:
96%
Én pszichológust javasolnék, a heccelés egy dolog, de madzagot kötni a lépcsőre... ez a gyerek súlyosan pszichés gondokkal küzd. Ez már nem vicc, nem gyerekes csíny, ez a gyerek pszichopata. Elmebeteg. Sürgősen kezeltessétek, mielőtt komoly kárt okoz valakiben. Legközelebb, ha úgy esel a kis "vicce" miatt, a nyakadat törheted, vagy épp a kicsi babáét.
2017. febr. 10. 14:52
 9/40 anonim ***** válasza:
96%

mi az hogy az apja jót röhög rajta?? az apja a párod? és röhög azon hogy a kisbaba majdnem a nyakát töri??

vigyétek szakemberhez mert ez már nagyon nem normális...kicsit pechesebb a helyzet a kötéllel, és lehetett volna emberölés.

2017. febr. 10. 14:59
 10/40 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy látom, nem tekint éppen az anyjának, csak egy háztartási alkalmazottnak, akit szívathat.

Hát legyen: nem főzöl rá, nem mosod a ruháit, nem teszel neki egy szalmaszálat sem keresztbe, oldja meg magának, ha ennyire nagylány.

Másrészt: a telefont nem kell tőle elvenni, elég a töltőt...

Harmadrészt: nagyon sürgősen ülj le beszélni a pároddal, hogy szerinte mennyire normális, hogy ha leesel a lépcsőn, a legkisebbel a kezedben? Akkor milyen büntetést eszelt volna ki a kis hercegnőnek? Ugyanis elárulom, hogy fiatalkorúnak számít 14 éves kor felett, ezt pedig akár gyilkossági kísérletnek is lehetne ítélni, ha fogadsz egy jó ügyvédet, és bepereled.

De akár látleletet is vetethetsz, és fel is jelentheted, ugyanis amit ő csinál, az nem vicc.

Gondolj bele: ha egy idegen feszítene ki egy madzagot a lépcső tetején, és leesel, azt se egy ejnyével intéznétek el, hanem feljelented. Az nem enyhítő körülmény, ha a gyerek csinálja ezt, hanem súlyosbító.

Ha ezért sem kapja meg a méltó büntetését, akkor én a helyedben összecsomagolnék pár dolgot, és a két kicsivel elköltöznék legalább egy időre. Mondjuk amíg meggyógyul a bokád. Ezek ketten meg oldják meg a kis életüket egymással, és örüljön a kiscsaj, hogy végre sikerült elüldöznie téged.

A helyzet az, hogy nagyon komoly baj van a kapcsolatoddal, ha a párod nem lép fel határozottan, és hagyja, hogy ilyen életveszélyes baromságokkal szórakozzon a lánya. Amíg neki ilyeneket szabad csinálni, addig tényleg csak a fantáziája szab határt annak, hogy milyen módon keseríti meg az életedet.

Egyébként nem vagyok híve a gyerekverésnek, de az biztos, hogy ha látom, hogy vigyorog azon, hogy kishíján a nyakam töröm a lépcsőn, ott helyben tépem meg. Lehet, abból többet tanulna, mint abból, ha egy hétig nincs telefon és tévé.

2017. febr. 10. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!