Mi a véleményetek arról, ha egy 10 éves lány festi a haját?
Kérdezőcske ezt te komoly kérdésnek szántad itt?
SZÜLŐ LÉTEDRE ezt te nem tudod eldönteni??? Ha mi most azt mondjuk, hogy nem gáz, akkor csinálhatja a kölköd?? Tudod mi vagy te? Ultragáz bakker! Nem szülőnek való!! Egy birka undorító magyar! Bégethetsz!
16eves koraban ujra elovennem a kerdest.
Nem mas anyuka elvei szerint nevelem a sajat gyerekem.
Egyértelműen nem...
Haladni kell a korral, ma már a lányok nagyon korán érnek.. De ennyire azért nem.
Általános iskola befejeztével engedném, előtte 7-8. osztályban nagyon maximum egy pár tincs melír.
"ma már a lányok nagyon korán érnek.. De ennyire azért nem."
Milyen érettségre gondolsz? Szexuális, szellemi, testi? Szerintem a hajfestésnek egyikhez sincs köze. Sok gyerek foglalkozik a kinézetével akár már óvodás korban, ez játék, kísérletezés, vagy csak simán vicces. Már az én gyerekkoromban is sok minden volt (90-es évek): tetoválás matrica, csillámfestés bőrre, "raszta" gyöngyfűzős haj, színes póthajak...stb. Nem hiszem, hogy a hajfestés annyira kilógna ezek közül. Én simán megengedném a gyerekemnek, nem árt vele senkinek, nem drogozni vagy bankot rabolni akar.
Érzem,hogy meg fognak kövezni,de nem bírom magamban tartani a sztorim.
12 évesen volt először "festve" a hajam,nagyjából 5 melírcsík volt benne. Természetesnek tűnt,olyan volt,mintha a nap szívta volna ki,jól is állt. Nem sminkeltem magam,nem öltözök azóta sem kihívóan,nincs tetoválásom sem piercingem. 15 évesen csókolóztam először,sosem voltam egy nagy pasizós,a mai napig egy kezemen meg tudom számolni,hogy hány volt az életemben. Pedig már nem 15 vagyok.:D
Akkor emiatt most én is állhatnék ki a sarokra,ahogy itt néhányan írták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!