Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lány ennyit bulizik?
A húgomról van szó, most 9.-es a város legjobb gimijében 4,8-as átlaggal, tehát a tanulmányaival nincs probléma. Viszont egy hónapban van hogy 5-6-szor is elmegy bulizni, legtöbbször a végzős barátaival, vagy egy egyetemistákból és idősebb gimnazistákból álló társasággal. Havi egy buli van az osztálytársaival is, de velük sokkal ritkábban megy. Egy-egy parti alkalmával beülnek egy kocsmába beszélgetni és inni, vagy táncos szórakozóhelyre, ahol szintén van alkohol. Ilyenkor hajnal 3-4-5 körül szokott hazajönni, általában spiccesen, szóval ha iszik, kicsit a kelleténél jobban is be szokott csípni, de mire hazaér, nem vészes. Eddig egyszer fordult elő, hogy az egyik egyetemista barátja hozta haza, mikor túl sokat ivott, és alig állt a lábán. Egyébként mindig hazakísérik, szóval a biztonságban hazajutással nem szokott probléma lenni.
Persze engem is elengedtek ennyi idősen bulizni, de nem huszonévesekkel, nem hajnalig, és nem ennyi alkalommal. Most 22 vagyok, és olyan 18 éves korom körül buliztam úgy, ahogyan most ő, bár azt látom, hogy a kortársai is hasonlóan viselkednek. Mit gondoltok, mennyire elfogadható?
15 évesen(akár) heti több buli is sok,akárki akármit mondd ez sok.
Én 17 vagyok volt olyan hónap,hogy minden hétvégén mentem bulizni meg még előtte pénteken is alapozás volt,nem romlott a tanulmányom,de az anyagi helyzetem jelentősen. A másik meg,hogy hulla fáradt voltam. 15 évesen meg szerintem egyáltalán nem normális,hogy 5-ig kintmarad állandóan.
Ez nem egy 15 évesnek való életmód,szerintem. Csak gondolj bele,hogy 3 év múlva mikor 18 lesz akkor mit fog csinálni?Mert ezt így ilyen gyakorisággal gyorsan megfogja unni. Én legalábbis totál kiégtem abba a hónapba mikor ennyit buliztam. Ügye aztán jönnek meg az új,izgalmasabb dolgok.
Én ezt így nem engedném a lányomnak. Félteném is meg nem is tartom egészségesnek ezt így ebben a formában. Havi 1 max 2 buli belefér, 15 évesen inkább jöjjenek össze valakinél filmezni meg tudom is én,de a discoba rázzák magukat minden hétvégén,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!