Mi a véleményetek arról, ha egy 10 éves lány festi a haját?
Én 13 éves, hetedikes voltam amikor eszembe jutott a hajfestés, akkor is csak szoldian akartam pár csíkot bele vagy az aljába, olyan színt ami nem nagyon tér el az eredeti barna hajszínemtől. Világosbarnát vagy vörösesbarnát. Akkor anyukám nem nagyon akarta engedni, most 14 vagyok, engedi, be is lesz festve.
10 évesen nekem meg sem fordult a fejemben és nem is ismertem ilyet, aki festette volna a haját ennyi idősen, főleg az egészet teljesen más színre, igazi festékkel.
Unokatesóm nyáron 10 éves volt és a világosbarna hajába tettek pár vöröses csíkot. Nem állt rosszul, de az iskolában is szóltak érte.
Szerintem próbáld meg lebeszélni róla, várjon még pár évet vagy nyáron próbáljon ki 1-2 tincset.
Én nem engednén h bohócot vagy lolitát csinàljon magábol.
Farsangra szilveszterre kaphat parokàt es
ennyi.
Szerintem is a szülőt minősiti amugy. Festett haju kislánynak az anyja is erdekes lehet
*es és ha ebben az anya(akinek mindent elhisznek)meg is erositi hogy akkor fessük, akkor már kész is az önértékelési zavar.
Még egy két felcsatolhato poni hajtincs még oké de tartosan mű dolognak kitenni...csak nézzunk körbe.alig van egy nő is aki pl természetes körmökkel szépnek tartja magát
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!