Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány éves kortól engednétek...

Ti hány éves kortól engednétek meg, hogy egy lány fesse a haját?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányom szeptembertől megy hatosztályos gimibe. Nyártól szeretné a sötétbarna haját mahagóni vörösre festetni. Szerintetek engedjem?
2017. febr. 6. 16:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Halihó,én 14 évesen kezdtem el festeni,idő közben gimibe kerültem de semmi baja nem volt vele senkinek :) egyébként én is barnából lettem vörös bár most már sötét lila vagyok :)
2017. febr. 8. 18:47
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
19-es vagyok: A mi sulinkban tiltják, nagyon szigorú egyházi iskola, csak sajnos faluban élek, és nincs rá mód, hogy másik iskolába menjek. Idén egy osztálytársam hajszínezővel befestette a haját teljesen lilára. Ez pár hónapja volt. Azt mondták, pár alkalom múlva kikopik a hajából, de még mindig lila. A tesitanárom megfenyegette, hogy levágja a haját. Illetve az összes lány osztálytársam tervezi, hogy befesti a haját, de nagyon extrém módon, én csak ezt a kis dolgot akarom. Ezt elmondtam a szüleimnek, de nem engedik azt mondják, ne hasonlítsam magamat másokhoz. Pedig nem is olyan szigorúak.
2017. febr. 8. 19:08
 23/28 anonim ***** válasza:
14%

15-16 alatt biztos hogy nem. Aki megengedi az milyen szulo??

Mar jo hogy nem 8evesen.

2017. ápr. 7. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:
16%
14 éves korától rakhatna bele pár melírt,satírt lightosan,de nem barnából rögtön mahagónira,kicsit éles váltás főleg egy 12 éves kislánynak.Pár vörös melírt esetleg,de még azt se most...
2017. ápr. 7. 17:32
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
Én nem repesnéka kéréstől. Nekem 17 előtt eszembe se jutott, hogy befessem.
2017. ápr. 7. 20:28
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Nekem semmi bajom nem lenne ezzel. Annyi, hogy először inkább színezővel próbálkozzon, mert ha mégsem tetszik neki, attól hamarabb megszabadul.

Én is kb ennyi idős koromtól szerettem volna festeni, de nem engedték, meg a suli házirendje is tiltotta, de a mai napig nem értem, ennek mi értelme van, pedig már 30 éves vagyok. 14 éves korom óta festem a hajam, semmi baja a világon. Oké, értem, a mi tinikorunkban a mi szüleink frászt kaptak a gondolattól is, mert az ő fiatalkorukban még tényleg nem voltak ilyen jó minőségű festékek, de azért az elmúlt 20 évben már kimondottan jó fajtákat lehet kapni, amik nem roncsolják a hajat. Egyetlen dolgot nem engednék csak meg, a házi szőkítést. Ha világosabbat akar, azt mindenképp (jó!) fodrász csinálja.

2017. okt. 19. 12:34
 27/28 anonim ***** válasza:
31%
17.
2017. okt. 24. 21:31
 28/28 anonim ***** válasza:
Miert emelted ki?
2018. jan. 10. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!