Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány éves kortól engednétek...

Ti hány éves kortól engednétek meg, hogy egy lány fesse a haját?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányom szeptembertől megy hatosztályos gimibe. Nyártól szeretné a sötétbarna haját mahagóni vörösre festetni. Szerintetek engedjem?
2017. febr. 6. 16:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20%
12 eves kislanynak erre semmi szuksege. Koraven akar lenni?!
2017. febr. 6. 18:34
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Az egészet semmiképp. Először pár tincset, hogy bírja-e a haja. Egyébként szerintem inkább ombrét csináltasson, azt nem kell havonta újra festeni.
2017. febr. 6. 18:41
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem kell annyira tiltani ezt a hajfestés dolgot. Lenő, nem maradandó.

Én elsőkörben valamilyen melírt javasolnék,vagy egy kulturált ombrét.

De egyébként rajtad múlik,hogy engeded -e.

Ha már ilyen hajjal megy a suliba,akkor szerintem nem fognak szólni semmit a tanárok sem.De ha évközben festi be,akkor lehet szólnak,hogy nem kéne.De végülis semmi közük hozzá.

Én engedném, de el kéne telni egy kis időnek,hogy biztosan átgondolja,ne csak fellángolás legyen.

Meg persze azt is át kell gondolni,hogy ki tudjátok -e fizetni havi szinten majd a hajfestést neki

2017. febr. 6. 20:12
 14/28 anonim ***** válasza:
26%
Ő haja ő feje ő döntése. Fogalmam sincs hogy a kedves nem tudom hányas válaszoló hova jár h "tiltja a házirend" a hajfestést de nem lehet valami sűrűn járt iskola:D Egyébként aki nemet mond mondja már meg h mi a bánatom baja lesz tőle?
2017. febr. 6. 23:30
 15/28 anonim ***** válasza:
18%
Nálunk nem szerette az igazgató. Pedig neki is festett haja volt 60 évesen.
2017. febr. 7. 00:32
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
A hazirend sok mindent tilthat: rago, festett haj, nem oda illo oltozet stb.
2017. febr. 7. 06:44
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
14
2017. febr. 7. 18:17
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
Hogy le lett pontozva mindenki:DD
2017. febr. 8. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:
17%
Én 13 éves vagyok. előálltam az ötlettel, azt mondták ha megyek középsuliba. Illetve csak csekély módon,a sötétbarna hajamat akarom feketére festeni. Vörös csíkokat is akartam bele, de azt már nem engedték, azt mondták, 18 éves korom után.
2017. febr. 8. 17:23
 20/28 A kérdező kommentje:

19-es:

Suliban mi a helyzet a hajfestés terén? Korodbeli lányok között sokan festik a hajukat?

2017. febr. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!