Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz?

Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz?

Figyelt kérdés
...ha a 14 éves lányotok hazaállítana egy 13 éves fiúval?
2010. máj. 6. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Bár én nem szülő vagyok,de szerintem ez az 1 év nem számít semmit.

15/L

2010. máj. 6. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

14 éves lány anyukája vagyok.

A lányomnak 15 éves barátja van.

Ha 13 éves lenne se változtatna sokat a dolgokon,főleg,hogy már annyira nehezen lehet külömbséget tenni közöttük.

Ha csak szó nélkül hazaállitana egy fiúval,kicsit 'kiakadnék',hisz szó nélkül hazaállit egy fiúval.

Ha előtte már elmondta,hogy neki egy 13 éves fiú tetszik és,hogy szeretném-e megismerni akkor jó elfogadom.

De szó nélkül elég rosszul esne.

Még mielőtt valaki megszólna,hogy mégis milyen anya vagyok aki így megengedi a fiúzást a 14 éves "kis"lányának?

Az előtt elszeretném mondani,hogy mi mást tennék??

Tiltsam meg?

Igen az okos döntés lenne.Aztán hazudozna és félne elmondani bármit is és MAJD ha a szeretkezésen járna az eszük azt is titokban teszi.Jó persze most se azt fogom várni,hogy bejelentse:

"Anyu átmennék a barátomhoz lefeküdni"

Mert az durva lenne,de legalább nőgyogyászhoz eltudjam vinni.

Próbálok jó anya lennni,de néha nem is tudom mit tegyek.

Ha tényleg nem járna a járásnál meszebb az eszük akkor meghívnám hozzánk és megismerkednénk,de csakis ha tényleg ésszel tudnak viselkedni.

Ha a fiú szimpatikus akkor jöhet máskor is hozzánk.

Inkább itt legyenek ,mint máshol. :)

2010. máj. 6. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Én fiú vagyok 15 és megkérdem:te neked nem tetszett soha csak veled 1 idős?na most komolyan ha anyám ilyet mondana hasonló helyzetben csak elhidegülnék tőle h mi dolga ahhoz hogy én kivel barátkozom hisz lehet egy ilyen tiltásal az életem teszi tönkre!!!
2010. máj. 6. 21:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2010. máj. 7. 13:08
 5/11 A kérdező kommentje:
am én vagyok a 14 éves lány...és kíváncsi voltam h a szüleim mit szólnának hozzá. Egyébként kicsi korunk óta ismerjük egymást a fiúval
2010. máj. 8. 14:53
 6/11 anonim válasza:
LOL, semmi gáz nincs azzal, hogy egy évvel fiatalabb sráccal jársz, de ne szó nélkül állíts haza vele. ha rendes szüleid vannak, még örülnek is neki, hogy van valakid, és én úgy gondolom, hogy a tiltások csak ártanak, hiszen te is rosszul érzed magad miatta, és igen előbb utóbb mindenfélét titkolni fogsz, és ráadásul jobb hagyni, hogy saját tapasztalatokat szerezz, mint megóvni tőlük, ettől nem fogod később ezeket a hibákat elkövetni még egyszer.
2010. máj. 9. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Kamaszkorban még nagy a különbség a fiúk és lányok testi és lelki fejlettsége között. Igenis sokat számít az az egy év. Majd 5-6 év múlva eltűnik.

Aztán 30-40 évesen már 5 év korkülönbség sem számít. :)

Én igyekszem úgy nevelni már most a gyerekeimet, hogy 13-14 évesen ne a fiúzás legyen a legfontosabb probléma az életükben, hanem találjanak valami jobbat ennél. Bőven ráérnek még később is. Mert így csak kiégnek mire oda kerül a sor, hogy házastársat kellene választani.

2010. máj. 9. 21:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nem a fiúzás áll az életemben az első helyen:) Sőt...Amúgy anyuék ismerik a fiút

2010. máj. 10. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok szülő de nekem nem tetszene.. előtte jelentsd be nekik :)

21:32-as anya! Nekem ilyen anyuka nem kéne mint te az is biztos mert nekem tiltják a fiút egyenlőre ugyanis tudják hogy pl. egy 15 - 16 áéves fiú nem csak sétálni akar! :) És a fiúk a mai világban már nem nagyon várnak a lányra. Szóval ne csodálkozzál ha majd egyszer csak úgy állít be a lányod hogy " Anya mi lesz ? kiszakadt az óvszer!" :) mert így hogy nem tiltasz, nem fél kérdezni ;) ja még annyi hogy tiltanak sok mindent pl. fiúk, buli, 11-ig kint levést mégse hazudozok, őszinte vagyok és nem félek kérdezni. Grautálok szuper anya xD

14/L

2010. máj. 10. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Én még nem engedném hogy barátja legyen.
2010. máj. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!