Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel tudnám lebeszélni a...

Mivel tudnám lebeszélni a fiamat, hogy ne hordjon passzos nadrágokat, mert az nőies?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok rá hatni, az apja is mondta neki, hogy ne hordjon ilyen nadrágokat, nem áll jól a pipaszár lábain, ráadásul nőies. Még a zsebpénzét is hajlandó lennék megemelni, csak hogy ne hordja, de nem tudom meggyőzni. Nem én vettem neki, hanem a keresztanyja. Azt akarja, hogy divatoljon. De ez a mai divat számomra elfogadhatatlan.
2017. jan. 28. 08:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Attól, hogy neked tetszik még lehet divat és tetszhet a gyerekednek. Nekem se tetszik a férfiakon (de szerintem ez már korosztályos különbség), de ha a kamasz fiam ilyet akarna hordani abszolút nem ellenezném. Hordjon olyan ruhát, amiben jól érzi magát.
2017. jan. 28. 08:27
 2/13 anonim ***** válasza:
39%

Te lebeszélni sajnos nem fogod tudni, ha neki ez tetszik. Majd kinövi, legrosszabb esetben.

Esetleg, ha a korosztályából mondja neki egy lány, vagy az egyik haverja, akkor arra talán hallgat, vagy a "divatos" keresztanyu. Rátok valószínű nem fog ebből a szempontból.

Én 28 vagyok, és alapból szeretem a divatos cuccokat.

De ezeket a nadrágokat én is nagyon gáznak látom. Sem a férjem (bár ő idősebb), sem a 22 éves öcsém nem hord ilyet, b*z*snak látják.

2017. jan. 28. 08:27
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Téged mit zavar, hogy mit vesz fel! Nem mindegy?

Amúgy pedig divat, az én fiamnak három streccsfarmerja van, nagyon szereti.

2017. jan. 28. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Úr isten, olyan ruhát vesz fel, ami neki tetszik! Hát hogy tehet ilyet?! De most komolyan, miért ilyen fontos az öltözködés? Felteszem nem fázik meg benne, és az intim részeit is takarja, szerintem ennyinek elégnek kéne lennie anyai szemmel. Elég normális, hogy idővel kialakul a saját ízlése, és az nem feltétlenül fog megfelelni a tiednek, de ezzel még nem árt senkinek. Javaslom, hogy vágj jó képet hozzá, ha nem akarsz emiatt összeveszni vele (nem érné meg).
2017. jan. 28. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd. Ez csak àtmeneti dolog a legtöbb fiúnàl. 14-15 évesen az enyém is hordott ilyet akkor BMX mânia volt, most amúgy sem divat a felnőtteknek sem a bő nadràg. Most motorosok és azon aggódom ne legyen nagy baja. Hidd el addig jó míg csak ennyi gondod van vele. Hagyd. Amúgy nem bzis* a fiatalok körében normàlis viselet.
2017. jan. 28. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

14 éves lány vagyok.

Nem tudom,hány éves a fiad,de szerintem a panaszos nadrágok jobbak.Én mondjuk azért szeretem,mert nem akad semmibe bele. Szerintem,ha jól érzi magát benne akkor hagyd.Zsebpénzért nem fog stílust váltani,hacsak nem gyűjt valamire.Én legalábbis nem tenném.

2017. jan. 28. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Az ő dolga hogy mit hord, neked nem lebeszélni kell, hanem támogatni.

Valószínű az iskolában az összes barátja, és osztálytársa olyat hord, akkor most ő lógjon ki a sorból?

2017. jan. 28. 10:38
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
Nemcsak a gyerek dolga mit hord.
2017. jan. 28. 11:05
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó,ha idojarasnak megfelelo,mar az ot evesem oltozkodesebe se szólok bele..ha ugy oltozik fwl,mint egy papagaly,az o dolga ,elszoktam mondani neki,ha vmi szerintem nem passzol ossze,de a vegso dontes altalaban az ove..
2017. jan. 28. 14:28
 10/13 anonim válasza:
75%
Szerintem nincs baj a szűk nadrágokkal. Az én 17 éves fiam is olyat hord, a haverjai is. Nem szólok bele, régen is volt mindenféle divat (trapéznadrág mindenkin), most pedig ez a divat a fiatalok körében.
2017. jan. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!