Most vasaroltam be elso szulott babanak. Vettem rugit is meg bodyt is. Nadragokat is. De ahol nem vedi a labacskajat semmi oda vegyek kis zoknit? Ti hogy oldottatok?
Én utálok zoknival meg harisnyával bajlódni. A pelenkázást megnehezíti, és amúgy is csak a baj van vele, elcsúszik, lejön, elveszítjük.(Főleg a zoknit).
Body+rugdalódzó.
Utóbbiból olyan, ami alul végig patentos mindkét lábszárán. Negyedik gyerekkel kifejezetten sok babaruhám gyűlt fel, de csak ezeket adom rá, pedig volna más is. (Zoknival dunát tudnék rekeszteni, annyi van, valamiért mindenki azt vesz ajándékba... Mondjuk nyári babára adtam én is, de így a hideg hónapokban elő se vettem...)
Egyszerűen úgy oldottam meg, hogy nem adtam rá normál nadrágot, és akkor zokni se kell.
Mondjuk tény, hogy elsőgyerekesként én is vettem, de...
A pici semmit se tűrt meg a derekán jó 3 hónapig a köldöke miatt. Akármilyen pihe puha, nem passzos nadrág volt is, sírt. Így a harisnya is kiesett.
Egyébként a legkisebb zoknit is lerúgta magáról.
Így rugdalózóban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!