Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit lehet ezzel...

Szerintetek mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

Az van hogy minden csütörtökön van angol szakkör és én arra nem iratkoztam be csak a három legjobb barátnőm na nem is ez a lényeg hanem:

Az van hogy bejelentkezett a barátnőm és nagyon fura velem soha nem szokott ilyen fura lenni mindig az a szokás hogy ugy köszönünk el hogy szia puszi szeri ez alap és ma csak anyit mondott hogy én megyek szia persze 15 perc beszélgetés után megeshet hogy a barátnőm tele beszélte a fejét és ellenem forditotta?? És mi csináljak ha igen akkor nem lesz barátnőm!!

2010. máj. 6. 15:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ és tényleg jól esett!! amugy megbeszéltük és azt mondta hogy az anyukája ráparancsolt hogyazzonal jöjjön onnan el még1-szer köszönöm
2010. máj. 6. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:

16:39

Nekem az aranyos, ha valaki arról érdeklődik, pl. hogyan tudna segíteni az édesanyjának a főzésben.

AZ nem aranyos, ha valaki ki van akadva csupán azért, mert máshogy köszönt el tőle a barátnője.

Jól mondta itt az egyik válaszoló... Nagy az isten állatkertje.. csak alacsony a kerítés!

2010. máj. 6. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

16:39 .es vagyok (azt hiszem)

Igen aranyos.

Hisz még 12 éves és ilyen apró dolgokon elkezd izgulni,nem hiszem,hogy itt mindneki tökéletes lenne,de attól egyenesen frászt kapok,hogy egy 12 évest kell piszkálni és "nagy az isten állatkertje" stb. megjegyzésekkel illetni,na ez a gustustalan.

Mintha a többi ember tökéletes lenne!

És most jobb lenne ha már máshol járna a feje.

Szerintem gyerekként mindenki csinált ilyen dolgokat,hogy az ilyen apró dologból elefántot csinál.

Az,hogy

szia,puszi,szeri van az miatt nem biztos,hogy mindig a gyereket kell okolni,teszem oda,msot ez a divat ez a szleng és nem szeretnének kilogni a sórból.

Kérdező:

Neiss fedd fel azt ha csúfoldik valaki. :)

Gondolj bele,hogy senki nem tökéletes.

2010. máj. 6. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, látod, nincs semmi baj :D Máskor azért ne izgulj ilyeneket :) Ha meg izgulnál mégis, akkor csak beszéld meg velük.
2010. máj. 6. 22:23
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mind kettötöknek az utolsó elöttinek és az utolsonak
2010. máj. 7. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!