Szerintetek mit lehet ezzel csinálni?
Az van hogy minden csütörtökön van angol szakkör és én arra nem iratkoztam be csak a három legjobb barátnőm na nem is ez a lényeg hanem:
Az van hogy bejelentkezett a barátnőm és nagyon fura velem soha nem szokott ilyen fura lenni mindig az a szokás hogy ugy köszönünk el hogy szia puszi szeri ez alap és ma csak anyit mondott hogy én megyek szia persze 15 perc beszélgetés után megeshet hogy a barátnőm tele beszélte a fejét és ellenem forditotta?? És mi csináljak ha igen akkor nem lesz barátnőm!!
16:39
Nekem az aranyos, ha valaki arról érdeklődik, pl. hogyan tudna segíteni az édesanyjának a főzésben.
AZ nem aranyos, ha valaki ki van akadva csupán azért, mert máshogy köszönt el tőle a barátnője.
Jól mondta itt az egyik válaszoló... Nagy az isten állatkertje.. csak alacsony a kerítés!
16:39 .es vagyok (azt hiszem)
Igen aranyos.
Hisz még 12 éves és ilyen apró dolgokon elkezd izgulni,nem hiszem,hogy itt mindneki tökéletes lenne,de attól egyenesen frászt kapok,hogy egy 12 évest kell piszkálni és "nagy az isten állatkertje" stb. megjegyzésekkel illetni,na ez a gustustalan.
Mintha a többi ember tökéletes lenne!
És most jobb lenne ha már máshol járna a feje.
Szerintem gyerekként mindenki csinált ilyen dolgokat,hogy az ilyen apró dologból elefántot csinál.
Az,hogy
szia,puszi,szeri van az miatt nem biztos,hogy mindig a gyereket kell okolni,teszem oda,msot ez a divat ez a szleng és nem szeretnének kilogni a sórból.
Kérdező:
Neiss fedd fel azt ha csúfoldik valaki. :)
Gondolj bele,hogy senki nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!