Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit lehet ezzel...

Szerintetek mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

Az van hogy minden csütörtökön van angol szakkör és én arra nem iratkoztam be csak a három legjobb barátnőm na nem is ez a lényeg hanem:

Az van hogy bejelentkezett a barátnőm és nagyon fura velem soha nem szokott ilyen fura lenni mindig az a szokás hogy ugy köszönünk el hogy szia puszi szeri ez alap és ma csak anyit mondott hogy én megyek szia persze 15 perc beszélgetés után megeshet hogy a barátnőm tele beszélte a fejét és ellenem forditotta?? És mi csináljak ha igen akkor nem lesz barátnőm!!

2010. máj. 6. 15:23
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
mármint msn-be jelentkezett be!!
2010. máj. 6. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

úristen!!!!!!!!!!!azon vagy kiakadva hogy a barátnőd most az egyszer nem úgy köszönt el hogy"szia puszi szeri"?????

Lehet hogy csak rossz kedve volt.....

2010. máj. 6. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Atyavilág, hány évesek vagytok? 9-10?
2010. máj. 6. 15:33
 4/15 A kérdező kommentje:
12L nem azon hanem az hogy máskor mindig olyan más most meg tök fura volt és szerintem van valami a háttérbe
2010. máj. 6. 15:38
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nagy az isten...
2010. máj. 6. 15:49
 6/15 A kérdező kommentje:
figyej nem tudom hogy egy válaszolo vagy vagy kettö de az bisztos hogy marha bunkó és bisztos majd lesz aki normálisan emberien is tud válaszolni
2010. máj. 6. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

mit értesz azon hogy furi volt?

szia puszi szeriXDXD

2010. máj. 6. 16:17
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

na tessék emberien válaszolok....am első vagyok

kérdezd meg tőle hogy minden rendben van-e és kész.

na de most komolyan nehogy már ezen legyél kiakadva.

mindenkinek lehet rossz napja.

mi úgy szoktunk köszönni a legjobb barátnőmmel hogy "páápuszipááá"

és ma csak úgy köszönt el hogy "szia".és nem haltam bele

2010. máj. 6. 16:28
 9/15 A kérdező kommentje:
De viszont az is közbe játszik ám hogy a másik barátnőm aki elvileg ellenem uszitotta aznap kicsit össze zörrentünk mert mondta nekem tanár hogy ne csodálkozzak ha szülőin azt mondja a barátnőm anyukájának hogy én viszem bele a rosszba erre szünetbe a lány elkezd nekem ott izélni hogy igaza van a tanárnak te viszed bele és észresem veszed és én sem hagytam magam és vissza válaszoltam
2010. máj. 6. 16:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj ne aggódj.

Lehet,hogy odaállt valaki a gépe mellé (vagy hasonló)

és gyors kiakart/kelett lépnie,valósziüleg nem csak veled beszélget így kicsit hosszabb azt leírni,hogy:

"szia..puszii..szerii..(LL)"

És így csak egy:

"megyek szia"-át írt,hidd el ez nem a világ vége,persze most annak látszik :)

De ennél nagyobb gondot aztán ne legyen az életben.

Beszéld meg vele,tisztán,hogy

"Szia,Mizu?"

Akkor megy a beszédés akkor megkérdezed:

"Egyébként van valami baj velem??Mert akor léccives mond meg,csak azért,mert tegnap máshogy köszöntél el és nem akarom,hogy férre értés essen"

Vagy valami hasonló,de ez legyen a lényeg.

Ha más dolog nincs a háttérben akkor ne aggódj.

Mindig is lesznek ilyen hullámok.

Ha meg akkora barátnőd lenne és 15 perc után "lepattint" akkor meg még jól is jártál,hogy ez hamar kiderült és jobb lesz.Iratkozz be teis valahova és keress más barátokat,nem jó egy emberhez kötődni,mert ez lesz a vége.

Még elég sok 'legjobb barátnőd' lesz,bár reméljük megtalálod minnél hamarabb azt akiben tényleg megbízhatsz.

Kitartás. :)

És aranyos kislány vagy.Jó legyél.

És akkor ,hogy megnyugtassalak.

Szia.Puszi.Szeri.

2010. máj. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!