Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tudok még csinálni, ezzel...

Mit tudok még csinálni, ezzel az átkozott náthával?

Figyelt kérdés
2 éves,bölcsis. És hiába kúrálom ki,ha bölcsibe megy másnap már folyik is az orra.
2010. okt. 4. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez a fránya nátha. Mi is azzal küzdünk éppen, már egy hete, bár az én lányom még nem jár bölcsibe. Azt nem lehet csinálni, hogy kikúrálod a gyereket, és nem viszed másnap bölcsibe, hanem adsz még neki 2-3-4 napot, és addig adsz neki valamilyen immunerősítőt, hogy ne essen rögtön vissza? Bocsi, csak tipp.
2010. okt. 4. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.Sajnos semmit,én két hétig voltam itthon a 2 éves fiammal fülgyulladással,utána 2 napot ment bölcsibe,harmadik napon pedig elkezdett ömleni az orra,ez volt múlthét szerdán,és csak most pénteken viszem vissza a dokihoz,mert még mindig nagyon folyik,közben meg ma rámtelefonált a főnököm,hogy vmit találjak ki,mert ez így nem állapot,hogy lassan egy hónapja nem dolgozom...

Broncho vaxom immunerősítő tablettát kezdtem el neki adni,de elötte adtam már béres cseppet,cebiont,de én nem viszem náthásan,mert ki tudja,lehet,hogy még jobban lebetegedett volna,így láza legalább nincs szerencsére,csak kitartást tudok tanácsolni én is egy kis idő és megszokja a gyerek az ottani légkört...

2010. okt. 4. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen mi is a bronco voxomot kapjuk, most torok gyulladása van :(

Antibiotikumot kap, hátha ez rendbe kapja egy kicsit!

Mindenkinek jó egészséget!!!!

2010. okt. 4. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ami mostanában leginkább bevált,az a sinupret csepp.Kegyetlen rossz íze van,de max.2 nap alatt elmúlik a nátha(és nem csak a gyereké...)
2010. okt. 5. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Hú ezt kipróbálom! Vénymentes?
2010. okt. 5. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,vénymentes,kb 1800 ft,de szerintem nagyon megéri!Remélem nektek is használ,majd írd meg!
2010. okt. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!