Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak nem jó ez igy...

Mit csináljak nem jó ez igy szerintem! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy 18 éves tesom és ha ő kejt fel vagy ha ő felügyel rám akkor mindig bekell neki számolnom hova megyek kivel mitcsinálok és ez azért nem jó mert olyan mint az anyám meg az apám ha nem akar elengedni akkor azt mondja nem mehets sehova anya meg apa csak annyitt mondd hogyha ő vigyázz rád akkor ezt el kell fogadnod!! Ez tényleg igy müködik ha ő felügyel rám akkor el kell fogadnom??
2010. máj. 6. 14:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
igen. sajnos még nem vagy felnőtt, ezért vigyázni kell rád. viszont tesód már bőven tud rád vigyázni, és szót kell neki fogadjál.
2010. máj. 6. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Tetszik nem tetszik el kell fogadnod
2010. máj. 6. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Mikor a tesód vigyáz rád ő vállalj a felelősséget érted. Tehát ha ő azt mondja hogy nem akkor azt el kell fogadnod mert ez nagy felelősség a tesódnak.
2010. máj. 6. 14:06
 4/15 A kérdező kommentje:

köszönöm,a gyors választ

meg az is fura ha mondjuk msn-zek akkor bele szol mindenben mondjuk multkor kint volt tesom bandájának képe és belém kötött hogy enyire szereted azt a bandát?? de szerintem azért mert neki van neki meg nincs :O

2010. máj. 6. 14:07
 5/15 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2010. máj. 6. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Azzal hogy megkérdezte hogy " enyire szereted azt a bandát?? " nem kötött beléd!
2010. máj. 6. 14:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát de olyan hülyén olyan kötekedően mondta. de már tényleg azt hiszi hogy ő fönökösködhet felledtem majdnem ugy néz ki a dolog hogyha elkell kéreckednem tőle :@ ha anyuék othon vannak akkor is
2010. máj. 6. 14:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól is függ, h hány éves vagy. Ezt nem írtad sehol. (Vagy csak én nem vettem észre.Akkor bocsi.) Mert ha mondjuk 12-13, akkor ahogy előttem is mondták, az ő felelőssége, h hova enged el, és ha történik veled vmi, akkor az az ő hibája. Ha meg 15-16 körül, én már problémásan venném, ha nálam 2-3 évvel idősebb mondaná meg, h most nem mehetsz sehova, meg ilyenek.
2010. máj. 6. 18:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Jobb,ha elfogadod!De viszont nem kötelezhet arra,hogy mindenről beszámolj neki,mert az egyrészt személyi jog sértése,másrészt meg magánügy az,hogy kinek mit mondassz,vagy kivel mész és hova és mit csinálni..:) ezeket a dolgokat inkább anyuddal kéne jó előre megbeszélni,hogy hova mész meg mit csinálsz,és aztán a tesódnak ezt elmondaná anyud,hogy ezt neked engedje meg!:D

És akk megfogja engedni:D:P

2010. máj. 6. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10-12 év körüli vagy, fogadd el azt a tényt, hogy most ő felel érted, és komoly terhet róttak a testvéred vállára. Nem szeretné ha valami bajod esne, csak vigyáz rád, próbáld megérteni a helyzetét.

Ha kissé idősebb vagy, beszélj vele, hogy egy kicsit legyen csak engedékenyebb az egyes dolgokban, és próbáld arról meggyőzni, hogy eléggé önálló tudsz lenni ahhoz, hogy ne kelljen az MSN ablakaidat figyelgetni, meg ilyesmi.

2010. máj. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!