Szoktatok a gyereketek holmijai között kutakodni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 23:24
3/20 anonim válasza:
Anyám megtette mikor 16 voltam és elolvasta a naplómat, 30 évesen még mindig haragszom ha eszembe jut.
4/20 anonim válasza:
A naplóírásnak általában ez a következménye.
5/20 anonim válasza:
Ha nekiállsz, megsértődik. Rossz esetben otthagy, elmegy és vissza se néz, vagy hasonlót csinál.
6/20 anonim válasza:
Ha valaki a gyereke cuccai közt kutakodik annak talán oka van.
8/20 anonim válasza:
Naplóírásnak nem ez a vége ha az ember amúgy foglalkozik a gyerekével vagy legalább megkérdezi fényévente hogy milyen napja volt, ha van közöttük kapcsolat, akkor nem kell kutakodni utána. Kivéve ha anyuka ezeket nem csinálja, mert egy barom.
9/20 anonim válasza:
Anyám megmondta hogy nem teszi, bízik bennem mert eddig mindent elmondtam amiről úgy éreztem tudnia kéne, mondjuk ő általában nem a kiakadós fajta ilyen helyzetben, volt hogy előálltam hogy elszakadt a gumi és kéne esemény utáni, szemrebbenés nélkül kereste mi ilyenkor a teendő, 2 óra múlva ott volt a kezemben a tabletta és annyit mondott köszöni hogy szóltam, megesik az ilyen.
Amúgy általában a gyereknek oka van rá hogy rejteget valamit a szülőtől, pl az hogy egyszer elmondta és patália lett belőle így nem csoda ha titkolja.
10/20 anonim válasza:
Mint tinédzser gyerek (17/L) mondom h ne, lehet olyat találsz amitol panikolnal, mondjuk valami pias üveg vagy cigi,de ha ezeket nem tudod róla akkor valószínűleg nem vagytok túl közel egymáshoz. Ha pedig te nem úgy nevelted a kesobbiekben úgyis letesz az ilyesmi dolgokról. Ha lánynal esetleg gumi után kutakodnal...Nos ha egyszer megtörtént akkor max a védekezésről tudsz vele beszélgetni..Vagy nem tudom mi után lehet kutakodni, de semmiképp nem sem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!