Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányom kezelhetetlen,...

13 éves lányom kezelhetetlen, folyamatosan hazudik. Hogyan hozzam helyre a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Egész nap csak a telefonját nyomogatja, a netes barátaival cseveg. Hiába próbálok vele beszélgetni, leráz pár mondattal. Itthon semmit sem csinál, képes órákig hisztériázni, ha heti egyszer ki kell porszívóznia.

Folyamatosan hazudozik, hogy mit csinál, kivel találkozik. Úgy érzem csődöt mondtam anyaként.

Elegem van ebből a helyzetből, szeretném visszakapni a lányom. Igyekszem jó életet biztosítani neki, türelmesnek lenni, cserébe csak őszinteséget várok el. A kapcsolatunk mégis napról-napra rosszabb. Nem tudom mit tegyek. Vegyem el a telefonját?

2016. dec. 28. 15:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát ha ettől a Poppertől ilyen tenyérbemászóan erőszakos leszek, mint Karlowy, akkor távol tartom magam tőle.
2017. febr. 21. 15:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Én meg az erőszak. Hihihi.
2017. febr. 21. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!