12 éves lányhoz hogy kerülhet óvszer?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, boltban nem adnak ilyen korúnak. Akkor honnét?2016. dec. 26. 08:33
11/17 anonim válasza:
Inkább az érdekelne, hogy miért nem tudtok egymással beszélni? Ez SOKKAL fontosabb kérdés, mint hogy honnan szerezte.
Ha óvszer van nála, akkor vagy már most szüksége van rá (azért ez még nem valószínű), vagy úgy gondolja, hogy szüksége lesz rá, esetleg csak érdeklődik.
Remélem, dicsérni akarod, hogy milyen előrelátó?
12/17 anonim válasza:
12 évesen már vannak lányok, akik nemi életet élne.
Nem korai a védekezésre.
13/17 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a lányodat?
14/17 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a ének-zene tanárnőjétől kapta, csak nem beszélt róla semmit nekem. A védőnő küldte a tanárnővel. De arról nem tudok, hogy barátja lenne.
2016. dec. 28. 22:46
15/17 anonim válasza:
Kérdezzed akkor a tanárnőt,vagy a védőnőt.A lányodtól meg azt kéne megkérdezned,hogy szűz-e még?Ha igen,akkor meg mire kell neki? Lehet,hogy csak lufi helyett felfújni.
16/17 anonim válasza:
Tuti marhára érdekli,hogy milyen. Anno én az összes felvilágosítós órán kapott cuccot kicsomagoltam és kipróbáltam. Még nem menstruáltam,de a tisztasági betéteket teliöntöttem vízzel, az óvszert kibontottam megnézni,felfújtam,telitöltöttem vízzel. Szóval tökre normális,hogy érdekli
17/17 anonim válasza:
Tutira neked van igazad! A legegyszerübb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!