Anyukák! Kamaszok! Mi a véleményetek erről?
Úgy veszem észre,hogy a fiatalok nem mernek óvszert venni,kérni.Ez ugyan így van a terhességi tesztel,síkosítóval és társaival.
Arra gondoltam,hogy ha a gyerekeim nagyobbak lesznek,lehet ők sem mernének venni ilyen dolgokat.Ezért szeretnék majd egy fiókot vagy dobozt kialakítani amiben van pár doboz óvszer, terhességi teszt és talán 72 órás tabletta. Persze megnézném a lejárati idejüket és ami lejárt azt cserélném. Szabad felhasználású lenne.
Ti mit gondoltok erről,mit lehetne még belerakni egy ilyen dobozba,vagy fiókba és hol kellene tárolni? Esetleg van ötletetek ilyenekhez? Mesélnétek,hogy ti kamaszok hogyan viszonyultok ezekhez,anyukák ti adtatok a gyereketeknek ilyeneket? Minden fajta vélemény , tanács érdekel!
Ui.: véletlenül elküldtem a kérdést ezért írtam kommentbe
Köszönöm a választ!
Én sem éreztem cikinek egyáltalán amikor fiatalabb voltam.
Fel vannak kellőképp világosítva már most.
14-15 évesek (lány és fiú),de nem szeretném,ha azért nem védekezne,mert nem mer venni,mert azon gondolkozik mit gondolhatnak róla,mennyire gáz ilyesmik.
Szerintem érdemesebb lenne kellőképpen felvilágosítani és lazán kezelni ezeket a dolgokat, hogy tudjon hozzád fordulni, ha gondja van.
Terhességi teszt: én is éltem nemi életet kamaszként, de sosem kellett, mert védekeztem mindig rendesen.
72 órás tabletta: csak receptre adják ki. Ha SOS szükséges ráér az illető akkor elmenni az orvoshoz. Nem hiszem, hogy olyan hosszú lenne a lejárati ideje.
Gumi: ok, ez jó ötlet lehet, de szerintem egy drogériában nem ciki megvenni, az önkiszolgáló. Patikában sosem vettem még. Ha ciki a gyereknek egy drogériában megvenni, szerintem még cikibbnek fogja tekinteni, hogy az anyja által vett gumit kicseni a fiókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!