Anyukák! Kamaszok! Mi a véleményetek erről?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A lányom is és a fiam is megkapták a felvilágosítást!Nem szájbarágósan és nem véresen komolyan.Minden kérdésükre válaszoltam/válaszolok szégyen érzet nélkül és "lazán"
Szoktak kérdezgetni ha hallanak valamit. Van vagy 2-3 felvilágosító könyvük is.
Egyáltalán nem azt akarom elérni náluk,hogy szexeljenek ennyi idősen.Ez a doboz azért lenne,hogy ha úgy érzik,hogy készen ne kelljen kérniük tőlem se kicsenni óvszert és ha baj lenne akkor ne kelljen szégyenkezve bemenni terhességi tesztért.
Oda mennek és kiveszik,ha szükség van rá.Persze megbeszéltük,hogy bármi is történjen el fogják nekem mondani.
"Őt is hasonlo alomvilagban kellett tartani,hogy nyugodt legyen a lelke,amilyenben a te gyereked fog teged tartani nagy valoszinuseggel..."
Mindenki magából indul ki. Én tini vagyok, nem felnőtt. Eszembe nem jutna 15 évesen ribiskedni. Ennyi évesen csak azok szexelnek.
Szerintem az ötlet jó, de a környezetemben, ahol a tömény piát megveszik 14 évesen ott az óvszert is meg merik :D
Viszont arra figyelj, hogy normális óvszer legyen, ne ilyen 400 forintos, mert azok nagyon könnyen elszakadnak
16/F
Jó ötletnek tartom, de csak gumit tennék bele, több fajtát és több méretet (XXL-est is).
Ahogy előttem is írták a 72 órás tabi nem cukorka, tehát azt kihagynám.
7/10/14-es 47%-os válaszoló:
Nem véletlenül vagy te 47%! :) Kívánom, hogy még legalább tíz évig szorítsd össze a lábad.
Agresszív kismalac vagy! :D Biztos van valami frusztrációd, amit itt vezetsz le, mert gondolom még egy fiú sem nézett rád.
Képzeld nem csak a r.bik szexelnek pl. 16 évesen, de gondolom ehhez korlátold az agyi kapacitásod, hogy megértsd. Elég ösztönös és természetes, ha egy ennyi idős lány/fiú érdeklődik a szex iránt (senki nem beszélt itt 13 évesekről, meg nem kell a lakótelep r.bancának lennie, nem kell itt sarkítani), képzeld a szüleink is simán csinálták ennyi idősen, persze nem mindenki, de sokan. Sőőőt nagyszüleink idejében ennyi idősen férjhez mentek a lányok, gondolom tudod, hogy mi történik a nászéjszakán.
Ismerek olyan szülőket, akik így gondolkodnak felnőttként is, mint te, az egyiknek tinianya lett a lányából, a másik meg azt hitte még a lánya 20 éves korában is, hogy a Krisztike szűz, az igazság meg az volt, hogy Krisztikét az nem d...a meg, aki nem akarta...
A homokba dugom a fejem opció nem működik.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!