12 éves lányhoz hogy kerülhet óvszer?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, boltban nem adnak ilyen korúnak. Akkor honnét?2016. dec. 26. 08:33
1/17 anonim válasza:
Ovszert korhatar nelkul kiadhato
2/17 anonim válasza:
Honnan!
Simán vehet boltban minden gond nélkül.
Vagy az iskolában kapta felvilágosító órán, nekem pl anno im-ben vagy bravo újságban volt...
3/17 anonim válasza:
Rosszul tudod, megveheti a boltban, de kaphatta felvilágosító órán is.
4/17 anonim válasza:
Én anno a védőnőtől kaptam 12 évesen, és védekeztem is, amikor kellett.
5/17 anonim válasza:
Ez hülyeség,boltban akár egy 5 éves gyereknek is eladnak óvszert!
Egyébként meg örülj,hogy van nála mert ha kell akkor gondolom fogja is használni
6/17 anonim válasza:
Egyszerubb volna rákérdezni mint találgatni. Anno én is egy ujságban találtam..
7/17 anonim válasza:
Iskolai felvilágosításon is kaphatták. Inkább azon gondolkozz el, miért nincs vele olyan bizalmi kapcsolatod, hogy tőle megkérdezd......
8/17 anonim válasza:
Felvilágosító órán nem adnak óvszert a gyereknek. Legalábbis én ilyenről még nem hallottam. Nekünk néhány éve volt felvilágosító óra. Több rokonnak idén. A lányoknak naptárt és betétet adnak. Óvszert senkinek. 8 iskolában így volt. Vidéki és városi is van köztük. Szerintem boltban vette vagy valakitől kapta, mert kíváncsi volt. A magyar lányok nem tudják elég korán kezdeni a ribiskedést.
15 / F
9/17 anonim válasza:
Ismerősömm (13 éves) barátnőjétől kapta. Állítólag valami tinimagazinhoz volt.
10/17 anonim válasza:
tinimagazinokba van, suliba is adnak mi évente kaptunk, de bármilyen boltba bemehet és megveheti elég hülyeség lehetne azt korhatárhoz kötni, ami meggátolja h 15-18 évesen tömegesen terhesen rohangáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!