Miért csinálja ezt a legjobb barátnőm?
Az van hogy múltkor énekeltem, és mondja hogy most ne énekelj mert zenét akarok halgatni.És olyan rossz hogy valamikor nagyon kedves valamikor szó szerint minden hülye vagyok! Meg múltkor volt olyan hogy másik bnőnk megütötte és engem ütött :o szó szerint
köszönöm a válaszokat elöre bunkók mellözzenek
értem és köszönöm
meg most is olyan idegesitő hogy én kiirtam hogy boldog születés napot xy és ő is kiirta egy más ember nevével pff
megütött és te még barátkozol vele?? :O
Figyelj, ha nem okkal ütött meg, akkor ne állj vele szóba minimum 3-4 napig, hátha akkor észhez tér. Ha engem az egyik bnőm megütne, akkor tuti nagyon haragudnék.
Igen,mivel tőle fél és tudja,hogy tőled nemkell félnie úgyse ütsz vissza,úgyse szólsz be.stb.
És neki is kell valaki akivel úgy bánhat mint a lány vele.
Álljál ki a sarkadra,mit félsz tőle??
Nem kell izomból visszaütni,sőt,inkább szólj be neki a csaj előtt aki üti a barátnőd:
-Mivan ha mér fél xy-tól akkor engem ütsz vagy mi az isten?
Vagy valami hasonló.
Vagy fogod magad és nem foglalkozol vele,és közlöd majd vele,hogy te nem ilyen barátnőt akarsz aki üt-vág és lenéz.Nem azt kéred,hogy változzon meg csak kicsit nézzen már magára,hogy mit művel és,hogy ezt normális dolognak tartja-e??!!
Mert szerinted elég szánalmas.
Sok Sikert és szurkolok neked.:D
Pusszi..
14/L
Szia. Elég nehéz helyzetben vagy, mivel a barátnőd lett ilyen. Valóban, nem lesz könnyű dolgod, de tudok pár tanácsot adni, amik nekem beváltak.
Szóval elsőnek próbáld megbeszélni vele a dolgokat, ahogy előtte is leírták páran.
Vagy, ha nem segít ez, vagy éppen nem akar veled beszélni, akkor hagyd rá, szó nélkül. Ha segítséget kér tőled, ne segíts, és hasonlók. Próbáld meg neki visszatükrözni, hogy mennyire esik neked az ő viselkedése jól, és ha észreveszi, hogy milyen vagy vele, majd akkor megmondod neki, hogy mintha a tükörképedet látnád. Te is ilyen voltál velem, milyen érzés?
Hidd el, megfog utána változni. :)
Remélem tudtam segíteni!
12/L
ez nem éppen kedves dolog tőle.
jó lehet,hogy ingerült ha megvan neki,de akkor se rajtatok töltse ki.és attól még,hogy valaki megüti attól még milyen jogon üt-vág téged?
én egy jó ideig átnéznék rajta.ha ilyen volt akkor viselje a következményeit.utána meg beszélnék vele,hogy akármennyire is fél attól a csajtól ne legyen ilyen veled,mert az nem igazi barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!