Miért ilyen velem a legjobb barátnőm?
Sziasztok!
Nos.. Az lenne a gondom, hogy a legjobb barátnőm, sokszor nagyon furcsa velem. Ami nekem tetszik, az neki soha, és ez nem véletlen. Tetszik neki egy cipő és, ha azt mondom, hogy nekem is, neki azonnal nem tetszik. Mindig próbál irányítani, pl. megmondja, hogy milyen jeleket nem írhatok msn-en. Egyszer én is megkértem rá, hogy ne írjon egy jelet, mert nagyon zavaró, de nem tette meg, viszont, ha én írtam olyat, amit nem szabad, akkor le lettem üvöltve. Bármit kérek tőle, soha nem teszi meg, de nekem mindent meg kell tennem. A kedvenc filmjeim, sorozataim 90%-át leszólja, állandóan, és nagyjából mindent, amit én szeretek. Állandóan kritizál, szokta mondogatni, vagy épp célozgat rá, hogy kövér vagyok (mások szerint nagyon jó alakom van), mondta már, hogy olyan semmilyen, mondtam neki, hogy az osztályban csak mi ketten követjük a divatot, de ő azonnal "Hát rajtad nem nagyon látszik, bocsi.". Bármilyen ruhát veszek, neki soha nem tetszik, és mikor mondja, hogy "Bocsi, de nekem nem tetszik.", néha szoktam mondani, hogy "Gondoltam.", aztán ilyenkor mindig leüvölt, hogy ne mondjam már neki azt, hogy gondoltam, mert neki rosszul esik. De, ha nekem valami rosszul esik, akkor "Így jártál.". Ma elmondtam neki a véleményemet, idézem: "Elegem van már abból, hogy mindig kritizálsz, és már bocs, de ha nem tetszik, vannak más lányok is az iskolában.". Tudom, hogy kicsit bunkó voltam, de nagyon kikívánkozott már, most pedig vérig van sértve, és nekem van bűntudatom, hogy ilyet mondtam, de már nagyon elegem van ebből. Kérlek segítsetek, mi lehet a baj? Velem van a baj? Vagy mit mondjak neki? És normális válaszokat várok, mert nagyon nem viccnek szántam a kérdést. Köszönöm.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!