Miért csinálja ezt a legjobb barátnőm?
Az van hogy múltkor énekeltem, és mondja hogy most ne énekelj mert zenét akarok halgatni.És olyan rossz hogy valamikor nagyon kedves valamikor szó szerint minden hülye vagyok! Meg múltkor volt olyan hogy másik bnőnk megütötte és engem ütött :o szó szerint
köszönöm a válaszokat elöre bunkók mellözzenek
Fiú vagy ,vagy lány?
HÁt ez nem emberi viselkedés az, hogy egy barátnőtök megütötte őt és téged kezdett el ütögetni. Ez nem normális már bocs. :D Ilyenkor gondolkodok el igazán,hogy az ilyennek vajon mi baja lehet.(?):S
Lehet csak ideges valamiért,amiért csitít téged,hogy ne énekelj. De legalább szépen kérte,hogy ne énekelj?:D
Ha legközelebb is Téged fog ütögetni,holott ugye nem is téged kellene,hogy ütögessen hanem a másik bnőtöket,akkor meg állísd le őt, és kérdezd meg tőle,hogy miért pont téged ütöget..:S Ha meg így sem ért a szép szóból szólj a te szüleidnek vagy az ő szüleinek.
köszönöm a válaszokat!!
megkérdeztem tőle és azt mondta hogy azért mert attol a barátnőjétől fél! Aztán mindig rajtam meg a másik bnőjén tölti le a dühét de ez nagyon idegesit mert mi mindig hagyuk magunkat
Rossz választás. Nem szabad hagyni magatokat. LEgközelebb ha ilyet csinál veletek ne hagyjátok magatokat ,mert ez még csak rosszabb lesz.
Miért fél attól a bnőtöktől??oO
Egyáltalán ha fél, akkor miért lesz dühös rátok és miért titeket ütöget?!oO Na ez így nem normális. Szóljatok a szülőknek, hidd el,hogy nem ciki. Ilyen esetben mindig kell szólni! Vagy ha ez nektek nem jó megoldás, üljetek le és beszéljétekmeg vele, hogy állítsa le magát. Az ilyen nem barátnő, aki képes a másikat megütni csak mert nem is rátok ,hanem a másik bnőtökre dühös! És rajtatok tölti le a dühét?!:o Félre lett akkor nevelve eléggé.
Szóljatok valakinek én ezt tanácsolom! De ha a szép szóból nem fog érteni semmit, akkor muszáj lesz szólni vagy a szülőknek,vagy az osztályfőnötöknek! :S
köszönöm a választ
hát azt mondja attol fél hogy megtépi mert tudni illik elég erős az a lány és hát... én is félnék tőle de én azzal a lányal nagyon elvagyok meg mikor megjön neki nagyon ideges meg nagyon sokszor volt hogy leégetett
Ha egy lánynak megvan,akkor természetes,hogy ideges. De én olyankor senkinek sem szoktam neki menni,mert az úgy nem tiszteséges,főleg hogy egy lány tesz ilyet. :S
Ha fél attól a lánytól,akkor ne szóljon be neki.:S Ennyire egyszerű.
Ha meg sokszor leégett az oszt.társaitok előtt akkor álljatok mellé ilyenkor.Érezze,hogy van aki segíti őt és ,hogy van aki törődik vele.;)
De ezt mindenfélekképpen beszéljétek meg vele,hogy ne üssön meg titeket legközelebb. Ha ideges akkor meg menjen sportolni vagy találjon ki valami új hobbit. Pl fotózás,rajzolás, vmi új sport (Futás,kosárlabda)Menjetek kirándulni.Persze családdal vagy valami biztonságosabb helyre:):DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!