Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hétköznap hogyan szoktátok...

Hétköznap hogyan szoktátok beosztani az időt?

Figyelt kérdés

Èrdekelne hogy meddig vagy suliba mikor èrsz haza, utazol e vagy sem.

Nekem nem kell utazni és sajnos mégse tudom beosztani az időm pedig nincs annyi dolgom, januártól fogok ismét edzőterembe járni plusz nyelvsuliba, de hogy fogom az időt beosztani azt nem tudom.

2016. dec. 11. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:

7:55-től 13:35-ig suliba vagyok és 13:45-kor általában már a buszon. Kb. 14:00-re itthon vagyok. Olyan 14:45-ig eszek és aztán tanulok.

Kedden 14:50-től 17:00-ig kosarazni járok és pénteken 14:00-tól 15:00-ig kórusba. Pénteken tök jó, kedden kicsikét húzósabb (17:15-re érek haza és utána tanulok).

Januártól minden csütörtökön fogok hip-hop -ra járni, ami 15:00-tól 17:00-ig tart. Ez így elég húzós lesz, de remélhetőleg megcsinálom :D

2016. dec. 11. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Általában 7:15-kor indulok suliba, 14:45-re érek haza illetve csütörtökönként 15:45-re. Amint hazaérek eszek, pihenek egy kicsit és nekiállok tanulni. Tananyagtól függ, hogy meddig tanulok, van olyan hogy fél óra alatt lezavarom, máskor 4 óra se elég. 18:15-19:07-ig tart a kedvenc sorozatom, ezt mindig megnézem, de ha szükséges közben csinálok írásbelit. Utána ha kell még tanulok, ha nem akkor elmegyek fürdeni. Régebben szerdánként jártam angolra, szerencsére nem nagyon kavart be.

10. osztályos gimnazista vagyok

2016. dec. 11. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hétfőn 15:30-kor, kedden 12:25-kor, szerdán 14:15-kor, csütörtökön és pénteken pedig 13:20-kor végzem a suliban. Busszal kb. fél óra alatt érek haza. Megebédelek és utána állok neki tanulni, először a tanulnivalóval kezdem, utána pedig az írásbelit csinálom meg mert azt akár még késő este is meg tudom csinálni, viszont a tanuláshoz már nem mindig vagyok elég éber olyankor. Napi 1-2 órát szoktam tanulni, attól függ, hogy éppen mennyit kell. Mindig a másnapi leckét tanulom. Van még heti egy-kettő 45 perces különórám illetve vezetni is járok (ez azt jelenti, hogy 13:20-tól 19:00-ig nem vagyok otthon). Régebben volt heti két másfél órás különórám is, ez azt jelentette, hogy heti két nap 17:00-kor végeztem és 17:30-ra értem haza. Na ezt nem szerettem... A hétvégeken előre szoktam tanulni mert olyankor jobban ráérek mint hét közben, suli után és olyankor marad egy kis időm is pihenni, bár az egyre ritkább sajnos...már nem is tudom, hogy mikor néztem meg egy filmet utoljára, több sorozatba is belekezdtem, de mindegyiket félbehagytam mert sokszor mikor lenne időm egy kis kikapcsolódásra rögtön elalszom mert fáradt vagyok.
2016. dec. 11. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
6kor kelek 8ra mek suliba. átlagban 7-8 órám szal 14:30-15:30kor végzek. Utána minden nap kondi majd egy kis pláza árkád haverokkal 2hetente 1+-szor hajnalig buli valaki mindig rendez de ha nincs 7-8 fele érek haza. Utána lefürdök, vacsizok, gépezek, tv-zek majd 11felé mek ágyba. (ez hétköznap)
2016. dec. 11. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
6:30 körül megpróbálok felkelni, hét körül felszállok a buszra, és 8-ra suliba beérek. általában fél háromig vagyok benn, utána megyek haza, a hazaút kb. 1 óra. összeütök vmi ebédet, kicsit pihizek, nézek south parkot, gépezek, ilyesmi, aztán vagy alszom egy kicsit, vagy nekiállok 6-7 körül, esetleg később tanulni, és nyomatom éjfélig, néha egyig.
2016. dec. 11. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:

6:30 felkelek

7:30 indulok a suliba

hétfő: 7:50-16:00 suli, ~16:30-ra otthon vagyok, ha elérem a buszt, ha nem, akkor csak ~16:40-re, ezután elkezdek tanulni másnapra

kedd: 7:50-14:40 suli, majd 17:00-18:00 angol magántanár, az iskolából ~15:10-re érek haza, gyorsan megírom a házit (abból a tárgyból ami van hétfőn és kedden is), angol után ~18:40-re vagyok otthon és akkor folytatom a tanulást

szerda: 7:50/8:45-15:35 suli (két hetente lyukas az 1.órám), ~16:00-ra érek haza, és tanulok

csütörtök: 7:50-13:35 suli, ~16:00-ra érek haza, és tanulok

péntek: 7:50-13:35 suli, majd 16:00-18:30 biológia érettségi felkészítő, suli után nem csinálok szinte semmit, általában zenét hallgatok, vagy olvasok, vagy takarítok, majd biosz után hulla fáradtan bedőlök az ágyba

(szombat: eddig közmunkáztam, majd kondizni jártam,de most most már végeztem a közmunkával)

(vasárnap: pihenés, tanulás...)

Hétköznaponként mindig szánok 15-20 percet arra, hogy pihenjek, még mielőtt elkezdek tanulni (na, jó kedden nem mindig valósul meg...). Mindig szánok időt a kutyámra, pl: este elviszem sétálni (azért csak este, mert kertes házban lakunk)játszom vele az udvaron, ez az idő nem csak neki jó, hanem nekem is, mivel addig is levegőzöm, nem tanulok. A harmadik "szabályom", hogy este 9-9:30 után nem tanulok, meg sem próbálom beleszuszakolni a fejembe a dolgokat, mert ha még sikerül is, akkor másnap nyúzott leszek. És ha egyszer elindul a fáradság köre, alig van megállás...

2016. dec. 27. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 vagyok, az lemaradt, hogy 10. osztályos gimnazista

Kérdező, te hányadikos vagy?

2016. dec. 27. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 10-es vagyok. Elmegeyk suliba kb fél óra mire hazaérek, eszek és tanulok. Majd alszom.
2017. febr. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!