Hétköznap hogyan szoktátok beosztani az időt?
Èrdekelne hogy meddig vagy suliba mikor èrsz haza, utazol e vagy sem.
Nekem nem kell utazni és sajnos mégse tudom beosztani az időm pedig nincs annyi dolgom, januártól fogok ismét edzőterembe járni plusz nyelvsuliba, de hogy fogom az időt beosztani azt nem tudom.
7:55-től 13:35-ig suliba vagyok és 13:45-kor általában már a buszon. Kb. 14:00-re itthon vagyok. Olyan 14:45-ig eszek és aztán tanulok.
Kedden 14:50-től 17:00-ig kosarazni járok és pénteken 14:00-tól 15:00-ig kórusba. Pénteken tök jó, kedden kicsikét húzósabb (17:15-re érek haza és utána tanulok).
Januártól minden csütörtökön fogok hip-hop -ra járni, ami 15:00-tól 17:00-ig tart. Ez így elég húzós lesz, de remélhetőleg megcsinálom :D
Általában 7:15-kor indulok suliba, 14:45-re érek haza illetve csütörtökönként 15:45-re. Amint hazaérek eszek, pihenek egy kicsit és nekiállok tanulni. Tananyagtól függ, hogy meddig tanulok, van olyan hogy fél óra alatt lezavarom, máskor 4 óra se elég. 18:15-19:07-ig tart a kedvenc sorozatom, ezt mindig megnézem, de ha szükséges közben csinálok írásbelit. Utána ha kell még tanulok, ha nem akkor elmegyek fürdeni. Régebben szerdánként jártam angolra, szerencsére nem nagyon kavart be.
10. osztályos gimnazista vagyok
6:30 felkelek
7:30 indulok a suliba
hétfő: 7:50-16:00 suli, ~16:30-ra otthon vagyok, ha elérem a buszt, ha nem, akkor csak ~16:40-re, ezután elkezdek tanulni másnapra
kedd: 7:50-14:40 suli, majd 17:00-18:00 angol magántanár, az iskolából ~15:10-re érek haza, gyorsan megírom a házit (abból a tárgyból ami van hétfőn és kedden is), angol után ~18:40-re vagyok otthon és akkor folytatom a tanulást
szerda: 7:50/8:45-15:35 suli (két hetente lyukas az 1.órám), ~16:00-ra érek haza, és tanulok
csütörtök: 7:50-13:35 suli, ~16:00-ra érek haza, és tanulok
péntek: 7:50-13:35 suli, majd 16:00-18:30 biológia érettségi felkészítő, suli után nem csinálok szinte semmit, általában zenét hallgatok, vagy olvasok, vagy takarítok, majd biosz után hulla fáradtan bedőlök az ágyba
(szombat: eddig közmunkáztam, majd kondizni jártam,de most most már végeztem a közmunkával)
(vasárnap: pihenés, tanulás...)
Hétköznaponként mindig szánok 15-20 percet arra, hogy pihenjek, még mielőtt elkezdek tanulni (na, jó kedden nem mindig valósul meg...). Mindig szánok időt a kutyámra, pl: este elviszem sétálni (azért csak este, mert kertes házban lakunk)játszom vele az udvaron, ez az idő nem csak neki jó, hanem nekem is, mivel addig is levegőzöm, nem tanulok. A harmadik "szabályom", hogy este 9-9:30 után nem tanulok, meg sem próbálom beleszuszakolni a fejembe a dolgokat, mert ha még sikerül is, akkor másnap nyúzott leszek. És ha egyszer elindul a fáradság köre, alig van megállás...
#6 vagyok, az lemaradt, hogy 10. osztályos gimnazista
Kérdező, te hányadikos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!