Kamaszok, hány órakor szoktatok általában lefeküdni aludni hétköznap, hétvégén és iskolaszünetekben?
Hétköznap (iskolaidőben) 10-11.
Hétvégén 10-1ig bàrmi előfordul és szünetben ugyanígy.
En 14 éves vagyok és hétköznap éjfélkor probálok meg elaludni bár van amikor 2kor is ébren vagyok. Monjuk ehhez hozzájárul, hogy 7kor kelek.
Hétvégente pedig legkésőbb 3kor fekszem le bár 1kor már álmos vagyok. Viszont 10kor kelek általában.
Kamasz.. 21? :D Annak számít? :D
Hétköznap 22:00, saját magam állítottam fel a renszert, hogy maximálisan tudjak figyelni az iskolában.
Régen, még a gimiben éjfélig fent voltam mindig, meg hajnalig.
Hétvége: péntek-szombat max éjfél. Ha később akkor vasárnap nehéz visszaállni a 10-re.
Vasárnap éretelem szerűen, 10.
Szünet: hajnali 1-2. :)
Igazából nálam nincs olyan, hogy általában, amikor jól esik, illetve attól is nagyon függ suliidőben, hogy mennyit kell tanulni, mert olyan idióta vagyok, hogy mindig éjjel 11-éjfél felé kezdek el tanulni. Szóval, ha valami durva dogára kell készülni, akkor van, hogy kb. semmit sem alszom. :D De amúgy szeretek 11 felé lefeküdni, legalábbis suliidőben.
Szünetekben, főleg nyári szünetben pedig sokszor teljesen felborul nálam az alvás-ébrenlét, augusztusban már hajnali 5-6 felé fekszem le, és délután 3-4 felé kelek fel. Bár ezt utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!