Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Előre félek tőle! Mit tegyek?

Előre félek tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jövőre gimnáziumba megyek,és nagyon félek,hogy milyen lesz ott.Az a baj,hogy szégyenlős vagyok,és félős is.Nagyon szeretném,ha ott is ugyanúgy lennének barátnőim!És sajnos senki nem megy abba az iskolába a mostani osztályomból:(

Mit tegyek,hogy ne féljek tőle ennyire?Hogy tudnék barátkozni majd? előre is köszönöm :) 12/L

2010. máj. 1. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te akkor gondol hatosztályosba fogsz járni?

Én is abba járok, hát nálunk úgy a gólyatáborba a buszon

már nagyon elvoltunk és mostanra szinte összenőttünk

Én se tudom mi lesz nyáron... xD

Ti is biztos összebarátkoztok. ;)

13/L

2010. máj. 6. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Javaslat:

Az 1. napon azonnal illeszkedj be, kelj ki magadból, legyél kemény, különben ha gyengeséget és szerénységet mutatsz, meg vagy lőve. Akikkel együtt leszel, nem ismernek, nem fogják rajtad látni a félénkséget. Próbálj minnél jobban beilleszkedni, elvegyülni a tömegben, és semmiképp se parázz! Keress barátokat, és ha már van néhány barátod, a többi is jönni fog.

Sok Sikert!

F16

2010. máj. 6. 21:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én most vagyok kilencedikes és év elején én is tartottam attól, hogy kikkel fogok dumálni, kik lesznek a barátaim, meg ilyenek,(nekem sem volt ott egy ismerősöm sem)de nem volt semmi gáz. Először elkzdtem beszélgetni azzal a lánnyal akit mellém ültetett az osztályfőnök, aztán az előttem ülőkkel, majd kb. egy hét alatt szinte már mindenkit ismertem nagyjából.Nem volt semmi gáz.Most már jól érzem ott magam és sok barátom van. Nyitottnak kell lenned és akkor jól fogod ott magad érezni.
2010. máj. 7. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!