Előre félek tőle! Mit tegyek?
Jövőre gimnáziumba megyek,és nagyon félek,hogy milyen lesz ott.Az a baj,hogy szégyenlős vagyok,és félős is.Nagyon szeretném,ha ott is ugyanúgy lennének barátnőim!És sajnos senki nem megy abba az iskolába a mostani osztályomból:(
Mit tegyek,hogy ne féljek tőle ennyire?Hogy tudnék barátkozni majd? előre is köszönöm :) 12/L
Biztosan lesz golyatabor, ami nagy segitseg lesz a baratkozasban. :)
Amugy nem kell felni, biztos nem te leszel az egyetlen, aki nem ismer majd senkit. Van akinek konnyebben megy a baratkozas, van akinek ido kell. Pl nekem...:)
Jaj de cuki. :D Különben ne félj,azal semmit nem oldassz meg!Próbálj beszélgetni a többiekkel,legalábbis azokkal a lányokal vagy fiukkal akik szimpik. Különben elsőben én sem ismertem senkit,meg a másik dolog hogy lehet hogy ott más sem ismer senkit.........
Sok Sikert!
12/L (csak leszek 12 idén)
Melyik suli amúgy?
Én már szerveztem 5 gólyatábort, mindegyik kivétel nélkül úgy kezdődik, hogy a gólyák ücsörögnek a vonaton néma csendben és nézik a plafont, de mire 2 óra alatt leértünk Balatonra már 90%-uk eldumált jól valakivel. Estére meg aztán hűha...
Nem kell izgulni, nyitottnak kell lenni első pár nap akkor is ha nehezedre esik és nem lesz gond.
Legyél nyitott,kedves,figyelmes.Ne félj oda menni azokhoz akik szimpatikusak,nem fogják leharapni a fejed;)
Valószínűleg ők sem ismernek sok embert az új suliból.
Mi már a beiratozáskor olyan jót beszélgettünk,igaz figyelni kellett volna,de akkor jobban érdekelt az,hogy milyenek az osztálytársak:) A gyólyatábor is nagyon jó volt,alig aludtunk,csak kevesen voltunk:S
Azóta is jóban vagyunk.A tanárok szerint rossz osztály vagyunk,de én nem így érzem.Oké,nem tanulunk valami jól és sokat beszélünk,de kitartunk egymás mellett,nem köpjük be a másikat,segítünk egymáson.Szerintem jól összetartunk.
Szóval legyél kedves,de ne nyalizz!Én is paráztam,hogy milyen lesz,de nem kell aggódni.Ott úgy is jön majd minden magától;)
15/L
Ne haragudj, de ez már annyira elcsépelt téma...
Komolyan:
Növeld az önbizalmad! Pár hónapja én is nagyon kétsége voltam esve, hogy mi lesz (én is most megyek gimibe), kikkel fogok én ott összeismerkedni. Rájöttem hülyeség lenne rágörcsölni, csak lazán. Hozzáteszem nemrég szereztem barátnőmen keresztűl új haverokat. Könnyebben ment, mint hittem.:D Pedig én eddig azt hittem magamról, hogy milyen unalmas és zárkózott vagyok. Már meg simán odamegyek másokhoz is. Ismerkedj! Hidd el nagyon egyszerű. Szépen odamész azokhoz akik szimpatikusak neked és elkezdetek dumálni (mindegy miről) a többi jön magától. Ez egy új suli lesz, új környezettel. Tiszta lappal kezdhetsz. Legyél mindig vidám. Lehessen veled hülyéskedni. Ezt mindenki szereti.:)
Gimiben mindenki megkomolyodik kicsit.:) Kevesebb piszkálódások lesznek. De ha beszólnak, ne érdekeljen, vagy szólj vissza te is valami vicceset. Amitől az illető köpni nyelni nem tud majd.:D
És egy utolsó tanács...Először csak haveként tekints rájuk, a barátság és a haverság kicsit más azért. Jobb, ha előbb mindenkit kiismersz. És végül akivel úgy érzed tényleg kialakult egy kölcsönös bizalom azt engedd közelebb hozzád.:D
(Tapasztalat!)
15L
énis nagyon féltem. 1 lányt ismertem és rühelltem tiszta szívemből az egész osztályból. de kényszerhelyzet volt. mellé ültem. összebarátkozott egy vihogós majommal.-.- aztán 2.nap a 6.óránk lyukas volt. tudtam előre hogy mindenki a földszinti wcbe bagózik és rá akartam gyújtani. szóval megnézetm jól az osztálytársaimat és akinek bagós feje volt odamentem hozzá. beszélgettünk. aztán elhangzott a kérdés:
-cigizel?
-ahha. te?
-énis.éste?
-énis.
na már lassan nyár és nmetudom hogy fogom kibírni nélkülük♥
szóval nyugi. ugyis valami közös benned valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!