Van-e joga a szüleimnek megütnie engem?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 16:47
1/29 anonim válasza:
nincs.
volt aki a gyámügyön is panaszt tett, hogy veri az anyja, nem tudom hány hétig járkáltak hozzájuk ellenőrzésre..
2/29 anonim válasza:
Én nem vagyok a testi fenyítés híve, de ha nevelési célzattal kaptál egy pofont, az nem a világ. Ha rendszeres, mindegy, hogy rászolgáltál-e, az családon belüli erőszak, és jelentkezz. a nane.hu-n. Segítenek. Nem csak nőknek.
3/29 anonim válasza:
Ha loptál pénzt otthonról, amit elittàl és éjfélkor mentél haza, simán belefér egy atyai pofon.
Ha ütnek vernek, akkor egyértelmű, hogy nem.
De szerintem ezt kb màr egy 6 éves is tudja,hogy mikor jogtalan a szülői bünti,legyen az sarokba àllìtàs vagy pofon.
Plàne egy kamasz.
4/29 anonim válasza:
Van joga. Sőt kell is, ha pl. kimaradsz éjjel vagy lógsz az iskolából. Nehogymár egy pofonért, amit ilyen esetben ad a szülő, gyámügyet kelljen hívni. Undorítóan liberális már sok ember manapság. Meg is látszik a következménye. A gyereknek csak jogai vannak és sok úgy beszél a szüleivel, mint a kutyával.
5/29 anonim válasza:
Van az a helyzet. Ez nem ilyen egyszeru.
6/29 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha a szülő megneveli normálisan a gyerekét, és folyamatosan neveli, akkor nincs szükség verésre, mert a gyerek nem lóg, és nem marad ki, stb-stb... mint normáliséknál.
8/29 anonim válasza:
4 aki úgy beszél a szüleivel mint a kutyával, ott a szülők beszéltek korábban a még kisgyerekkel úgy.
mindenki azt kapja, amit adott.
10/29 anonim válasza:
TERMÉSZETESEN nincs joga SENKINEK ütnie a másik emberi lényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!