Mi a bajuk a szüleimnek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most lettem gimis. 4.3 az átlagom most, ami szerintem jó. Miért baj az,ha itthon a tanuláson kívül nem csinálok mást? Mármint hogy fiu létemre nem én segítek apámnak a műhelyben, hanem a nővérem.2015. máj. 23. 12:51
1/10 anonim válasza:
mert 16 évesen illene segítened otthon :) nővéred van lány létére a műhelyben apukád mellett??? talpraesett egy csaj lehet! :)
2/10 anonim válasza:
Igazuk van, nem ártana a ház körül is segítened valamit.
3/10 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtad... Mi a bajuk a szüleimnek helyett inkább mi a bajom... Más már tíz évesen sokat segít, 16 évesen már illene elkezdened.
4/10 anonim válasza:
Te mit szólnál ha a szüleid írnának ki egy ilyen kérdést?
Mi baja a fiunknak? 16 éves, kap itthon enni, van ruhája, tető a feje felett, tehát minden kötelezettségünknek eleget teszünk, de őt zavarja hogy nem kap pénzt bulizni, divatos ruhákra, iskolabüfére. Miért baj az hogy nem kap pluszba semmit csak amit kötelező?
5/10 anonim válasza:
Az a baj hogy csak a suliban csinálsz valamit, otthon meg soha nem csinálsz semmi hasznosat.
6/10 anonim válasza:
Kiakarják hozni belőled a maximumot ez a normális. Van ahol segít és jól is tanul a gyerek, és van ahol se nem segít se nem tanul.
7/10 anonim válasza:
Én inkább azt nem értem, miért 16 évesen merül fel, hogy kivedd a részed az otthoni teendőkből, miért nem hatévesen... Eddig jó volt, hogy a nővéred segített "te meg csak tanuljál, kisfiam" most meg te se érted, mi a gond, meg ők se, hogy miért nem veszed ki a részed....
8/10 anonim válasza:
hát ha nem érdekel, akkor nem kell segítened a műhelyben. Ám a házimunkából kiveheted a részed te is, nem hotelben laksz
9/10 anonim válasza:
áma többiek mind hülyék, én elhiszem, hogy bejön nekik a házi rabszolga lét, de hogy ezt várják el mindekitől...
10/10 anonim válasza:
utolsó: szegény anyád... jól elcseszte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!