Kamaszok, Ti lennétek sorkatonák?
Én azt gondolom ,nem elég ,hogy ellehetetlenítik a fiatalokat ,még éhbért is dolgozunk 70-80 ezerért egy szakmával is 100 megállítja. Mit védenénk a katonaságtól a külföldiek ellen az éhbérért dolgoztató főnökeinket, gyártulajdonosak?
Még ágyútöltelékek is legyünk, nem elég , hogy fillérekért dolgozunk.
"Akkor aki keleten él annak e két választása van. Inkább a fizetéseket kéne megemelni itt is. "
Tudod, ahol elvállalják a munkát x forintért ott nem fogják x+y-ra emelni.
Szerintem valamilyen formában nem lenne rossz, a mai "fiúkat" nézve a szakadt feszülős farmerben és agyonwaxolt ecsethajjal.
Persze semmi durva, mondjuk egy ilyen 1 hónapos nyári tábor ahol hétvégén hazajárhatnak, kis fegyelem, kis edzés, kis fegyverkezelés, önvédelem, ilyesmik, ha meg valaki fizikailag erre sem alkalmas akkor kiválthatja önkéntes munkával vagy valami.
Apám volt még sorkatona és bár voltak szemét részei valamennyire élvezte és volt haszna.
Persze ez csak felvetés, csaj vagyok szóval nem érint így nincs is nagyon jogom dönteni ebben de ha vissza akarnám hozni akkor max így tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!