Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, Ti lennétek sorkatonák?

Kamaszok, Ti lennétek sorkatonák?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom ,nem elég ,hogy ellehetetlenítik a fiatalokat ,még éhbért is dolgozunk 70-80 ezerért egy szakmával is 100 megállítja. Mit védenénk a katonaságtól a külföldiek ellen az éhbérért dolgoztató főnökeinket, gyártulajdonosak?

Még ágyútöltelékek is legyünk, nem elég , hogy fillérekért dolgozunk.

2016. nov. 21. 12:35
1 2
 11/15 partizana ***** válasza:
28%

"Akkor aki keleten él annak e két választása van. Inkább a fizetéseket kéne megemelni itt is. "

Tudod, ahol elvállalják a munkát x forintért ott nem fogják x+y-ra emelni.

2016. nov. 22. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Egy sorkatona alig keres... A politika rovatban egyszer átbeszéltük, hogy nem keresnek jól a katonák, max a tűzszerészek, akik bombákat hatástalanítanak Afganisztánban. Azokból is van kb. 10 darab. Katonaságon nagy a szigor, aki ezt bevállalja, az menjen, én biztos nem mennék katonának!
2016. nov. 23. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem valamilyen formában nem lenne rossz, a mai "fiúkat" nézve a szakadt feszülős farmerben és agyonwaxolt ecsethajjal.

Persze semmi durva, mondjuk egy ilyen 1 hónapos nyári tábor ahol hétvégén hazajárhatnak, kis fegyelem, kis edzés, kis fegyverkezelés, önvédelem, ilyesmik, ha meg valaki fizikailag erre sem alkalmas akkor kiválthatja önkéntes munkával vagy valami.

Apám volt még sorkatona és bár voltak szemét részei valamennyire élvezte és volt haszna.

Persze ez csak felvetés, csaj vagyok szóval nem érint így nincs is nagyon jogom dönteni ebben de ha vissza akarnám hozni akkor max így tenném.

2016. nov. 24. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Én itt nem akarok pattogni, de annyi munkaerő hiány van h ha valakinek esze van s megnézni hova kell az ember olyan fizukat hoz haza... Most végeztem programozóit és fél év gyakorlat után 170 a fizum... (nem hely függő h ki mennyit keres..)
2016. dec. 8. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Max érettségi után, de előtte nem. És ha bevezetnék, kötelező jelleggel, eltakarodnék ebből a &@#> országból. És fogok is érettségi után, mert ami itt "közoktatás" és "egészségügy" néven folyik az.... cenzúra miatt nem írom ki.
2016. dec. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!