Ha az utcán lennétek egy baráti társaságotokkal és elmenne mellettetek egy félősebb ember, kinevetnétek?
Figyelt kérdés
Szóval ti ott beszélgetnétek meg szórakoznátok egy kisebb társaságban, néhány barátotokkal, közben elmenne ott mellettetek valaki, akin látszik hogy nem érzi jól magát a közeletekben, feszült, tart tőletek és minél előbb el akar kerülni onnan.
Kinevetnétek vagy megszólnátok ezért azt az embert magatok között?
2015. jún. 28. 10:02
1/15 A kérdező kommentje:
Kamaszokhoz, fiatalokhoz szól a kérdés, ezért tettem ebbe a kategóriába
2015. jún. 28. 10:02
2/15 anonim válasza:
Ahol a félelem, ott a feladat. Ez egy régi, bolcs mondás. Én még bele is kotnék. Amúgy is utálom a lúzereket.
3/15 anonim válasza:
"Ahol a félelem, ott a feladat" sztem kicsit átértelmezted ezt a mondást, vagy segíts neki vagy hagyd békén..
4/15 anonim válasza:
Amúgy nem, nem nevetném ki és nem is szólnám meg, ugyan miért kellene így tenni?
5/15 anonim válasza:
Azért mert így kozonyos maradsz. Nem vagy hatással még a kozvetlen kornyezetedre sem. Egy nagy senki vagy és még buszke is vagy rá és azt hiszed, hogy ez PC. Pedig a sorsod pont oda kevert egy embert az életedbe, akinek segítségre van szuksége, de Te csak annyit látsz a szituban, hogy továbbra is egy senki maradhass.
6/15 anonim válasza:
Nem, de amúgy nem értem minek kell izgulni. Ha belédkötnek, belédkötnek. Kiállást kell mutatni, ha valaki félős, fejlessze ki azt a testbeszédet, amelyel átlagosnak tűnik.
7/15 anonim válasza:
Nem nevetném ki, mert engem édesanyám megtanított arra, hogy mi az az empátia és tolerancia. Sajnálom, hogy másnak az anyukája erre nem volt képes...
8/15 anonim válasza:
Nem. Én inkább szégyellném magam, ha valaki ezt érezné a társaságom közelében, pedig egyáltalán nem vagyunk angyaliak. Mondjuk nem vagyunk már kisgyerekek, hogy leálljunk kötözködni :)
9/15 anonim válasza:
Én nem. De a cigányok folyton ezt csinálják.
10/15 anonim válasza:
Jézusom dehogy is. Fiatal lányként én már attól frusztrálva érzem magam ha egyedül megyek és két ember jön velem szembe akik nem szimpatikusak pl a sötétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!