Ha az utcán lennétek egy baráti társaságotokkal és elmenne mellettetek egy félősebb ember, kinevetnétek?
Szóval ti ott beszélgetnétek meg szórakoznátok egy kisebb társaságban, néhány barátotokkal, közben elmenne ott mellettetek valaki, akin látszik hogy nem érzi jól magát a közeletekben, feszült, tart tőletek és minél előbb el akar kerülni onnan.
Kinevetnétek vagy megszólnátok ezért azt az embert magatok között?
Pár évvel ezelőtt én is ilyen ember voltam és igen, belém is kötöttek jópárszor. Minden bűnöm az volt, hogy kisebségi komplexusban és önbizalomhiányban szenvedtem ami elég erőteljesen látszott is rajtam, ezáltal könnyű préda lettem DE soha senkinek sem ártottam... Mostmár hálás vagyok az életnek a rossz élményekért mert a sok büdös paraszt által még érzékenyebb lettem mások problémáira, sokkal empatikusabb lettem, valamint sikerült nagyon sok összefüggésre rájönnöm és megtanultam megválogatni az embereket. Azóta sokkal több önbizalmam lett és ezt arra használom, hogy megvédjek és támogassak másokat a lelki fejlődés útján!
A kérdésre is válaszolva: Soha eszembe sem jutna nekem és a barátaimnak sem ilyet tenni!!! Pedig igencsak eltérő az iskolázottságunk, ebből is látszik hogy nem IQ hanem emberség kérdése.... nem is tudom egyesek mit képzelnek magukról...
"utálom a lúzereket" hát beszarás.. nem hiába tart ott a világ ahol.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!