Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány emberre szoktatok...

Ti hány emberre szoktatok ráírni facebookon? És hány ember szokott rátok írni? 16/L

Figyelt kérdés
nektek nem ciki ha nem írnak rátok?
2014. júl. 9. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írok rá senkire, aki keres, az rám ír, engem nem érdekel senki.:D Egy 200 km-re lakó barátommal szoktam minden nap órákat chatelni, másoknak soha nem írok. Rám nem sokan írnak.:D Nem zavar, úgy se tudja senki, nem is érdekel.
2014. júl. 9. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mármint egyszerre? Leginkább egyre se, de ha fent van xy, és beszélgetni akarok vele, "ráírok". Vagy ha nincs fent, de tudatni akarok vele valamit, majd legfeljebb később elolvassa. Nekem meg ugyanezzel a felállással írogatnak, nem értem, miért lenne "ciki", ha ZK nem ír, mert nem vagyunk kíváncsiak egymásra. /Csak a barátaimat veszel fel, de velük sem beszélek mindig./

14/L

2014. júl. 9. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Nagyon régen voltam úgy, hogy ráírok valakire mert fent van, és szia mizu. Ha valami fontosat akarok vagy eszembe jut valami, akkor is írok az illetőnek, ha nincs fent, és majd látja valamikor. De általában mindig beszélgetek pár emberrel, ha pár órás szünetekkel is.

A legjobb barátnőmmel egy másik chat programot használok, de vele a nap jó részében beszélgetek, mert nagyon messze lakik. Az egyik barátommal van csak az, hogy mindig ráírok, ha fent van és érdeklődöm a napjáról, mert ő szívesen mesél, nem csak rávágja, hogy semmi különös.

Nem ciki, ha nem írnak rám, introvertáltnak mondanám magam, szóval nem bánom, ha nem vagyo ka társaság középpontja.

2014. júl. 9. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem sok emberrel beszélek rendszeresen facebookon. Jobb szeretem élőben tartani a kapcsolatot másokkal. Legtöbbet a barátommal beszélek facebookon, mert csak hétvégente tudok találkozni vele, így hétközbe online tartjuk a kapcsolatot.
2014. júl. 9. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:

3-4 emberre, a legközelebbi barátaimra és általában ők is keresnek.

Nem ciki, ha valakivel beszélni akarok, én keresem a társaságát, legyen az élőszóban vagy akár webes felületen.

De nem értem miért kell minden sz***rt arra kihozni, hogy ciki-e vagy sem. A rajtad kívül a kutya nem tudja, hogy ki keres téged a nyamvadt facebookon.

2014. júl. 9. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Senkire nem írok rá. Maximum akkor ha kérdezni szeretnék valamit, de még akkor se biztos.

Viszont egész nap tartom az ismerőseimmel a kapcsolatot. De mivel szinte csak fiú barátaim vannak, nyílván nem én írok rájuk. Naponta 6-7 emberrel beszélek. De változó :)

16L

2014. júl. 9. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Annyi kérdésedet látom mostanság, hogy az hihetetlen. És mindegyikben ott van a "ciki" szó. Istenem, csak az ciki, amit te annak tartasz. Úgy éld az életed, ahogy neked jó, nem az alapján, ami másnak ciki vagy éppenséggel nem.
2014. júl. 9. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az olyan embereket bírom, aki soha senkire nem írnak rá, de azért elvárják, hogy minden nap beszélgethessenek valakivel. Azért ha rám párszor ír valaki és szimpatikus, van annyi bőr a képemen, hogy minimum egyszer azért én kezdeményezem a beszélgetést, hogy ne csak ő keressen engem folyton.
2014. júl. 9. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:

én naponta mondjuk 5 emberrel beszélek vagy 6 és vegyesen hol egyikőnk hol másik ír :D

de mondjuk százalékosa arányban az összes ismerősömmel akivel beszélgetni szoktam 30-40% én, 60-70% ők

2014. júl. 9. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
0 - 0
2014. júl. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!