Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyik nap, NEM KÍVÁNCSISÁGBÓL, belenéztem a lányom levelezésébe (13 éves) és egyik barátnőjéről volt szó. Egy számomra ismeretlen fiúval levelezett, aki azzal zsarolta(?), hogy ha nem mutat magáról ruhátlan képeket, akkor kirakja a barátnője meztelen képeit a Face-ra. Nem hitte el, hogy van olyan neki, és elküldte. Engem lesokkolt (a kislány 13 éves). Most nem arról van szó, hogy került hozzá a félmeztelen kép, hanem hogy kislányokról van szó. Szóltunk a kislány szüleinek, és a lányommal elbeszélgettem, aki nagyon kiakadt, hogy belenéztem a levelezésbe. Nem tudom, hogy fog-e bízni bennem ezek után. Hogy nyerhetném vissza a lányom bizalmát? Ez olyan dolog volt, hogy kellett szólnom a szülőknek, én is elvárnám mástól, hogy figyelmeztessen, ha ilyen történik a lányommal. Jól tettem, hogy szóltam a szülőknek? És hogy kezeljem a helyzetet? Szülőnek lenni nagyon nehéz egy tinilány mellett!!!

2016. nov. 13. 22:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A lányom 14 éves. Megoldódott, úgy hogy szóltunk a kislány szüleinek és az én gyermekeimmel (a másik lányom 11 éves) leültem beszélgetni az internet veszélyiről. A fiú szüleinek nem tudunk szólni, nem tudni, ki a fiú. Egy 150 km-re levő települést adott meg lakóhelyként, egyik rokon rendőr, utánanézett, de nem talált semmit a fiúról. Lehet, hogy nem is velük egykorú, lehet, hogy egy vén perverz állat, aki csak kislányokkal szórakozik. Abban bízok, ha ilyen előfordulna még valamikor, a lányom fog szólni. A beszélgetés után úgy láttam, megértette és talán kérni fogja a segítségemet. Köszi a válaszokat. Ha lesz még fejlemény, valami erről a dologról megírom.
2016. nov. 21. 07:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Csakis azért, hátha valaki tanul az esetünkből és akármennyire is megbízunk a gyerekeinkbe, néha ellenőrizni kell őket!!! Tinik és én is voltam, talán, még emlékszem, hogy min a tinik esze és hogy miket tudnak kitalálni azért, hogy meglegyen az, amit ők akarnak.
2016. nov. 21. 07:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!