Mindenkinek lelkiismert furdalása van?
Én egyedül nevelem a gyerekeimet, (16/l 14/f)
és sokszor érzem úgy, kevés vagyok...
Egy seggel(már bocs)ennyi lovat megülni...., mármint a munkahelyen, itthon, meg úgy ámblokk az életben egyedül helytállni...
Sokszor érzem úgy egy mókuskerék az életem.Teszem a dolgom, és semmi...
A monoton, munka, aztán itthon, valaki mindig beteg, valakivel mindig van valami, soha nem mennek simán a dolgok.
Aztán ne értsétek félre, nem hálát várok, DEHOGY IS!!!!! Csak néha nekem is jól esne egy kis figyelmesség..
Mert az természetes, hogy én teszem a dolgom, megyek, csinálom, intézek,mosok főzők, takarítok.
Reggelit viszek az ágyba, stb...
De én soha egy kis figyelmességet nem kapok.
Ha beteg vagyok is, (ami mostanság előfordult elég sűrűen)egyikőjük se kérdezi meg, ettem e ittam e, vagy egyébként, hogy legalább ilyenkor segítenének.
A lány még csak-csak, de a fiú...
Tudom én voltam az aki annó elrontottam azzal, hogy azt mondtam, ti csak tanuljatok, hétvégén pihenjetek...
Bánom is mint a kutya...
Perzse nem úgy értem, hogy agyon kell őket dolgoztatni, de a feledat soha nem árt nekik.
Már értem...de késő.
De nem csecsemők már, maguktól is felfoghatnák, és ha úgy kell a figyelmet, és a segítséget kicsikarni, akkor semmit nem ér.
Többször van, hogy elszakad a cérna, ilyenkor kifakadok, mondok sokmindent, olyat is amit később megbánok....
Lelkiismeret furdalásom van.
Ez így van mindenkinél?
Tényleg rossz anya vagyok?
Arra vagyok jó, hogy előteremtsek mindent?És....ENNYI???
Akik egyedül nevelik a gyereküket/gyerekeiket, még rosszabb, hiszen nincs kivel megbeszélni a mindennapi gondokat.
Tapasztalatokat szeretnék, mások hogyan csinálják?
Hogyan van mindig mindenre energia?
Mert én most úgy érzem magam, mint az a bizonyos mosott....
Köszi hogy meghallgattatok, és a válaszokat.
Nem vagyok kamasz.40 éves vagyok.
Csak már bele vagyok fáradva.
A tábálás feledatos ötlet jó, tetszik.
Aprobb dolgokkal meg vannak bízva, Mosogatás felváltava egyik nap egyik másik nap másik.
Meg ilyenek.Ha büntetés kerül szóba, akkor a fiúnál az a wow.A lánynál ilyenre nem nagyon van szükség,
De értem amire célzol..
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!