Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mindenkinek lelkiismert...

Mindenkinek lelkiismert furdalása van?

Figyelt kérdés

Én egyedül nevelem a gyerekeimet, (16/l 14/f)

és sokszor érzem úgy, kevés vagyok...

Egy seggel(már bocs)ennyi lovat megülni...., mármint a munkahelyen, itthon, meg úgy ámblokk az életben egyedül helytállni...

Sokszor érzem úgy egy mókuskerék az életem.Teszem a dolgom, és semmi...

A monoton, munka, aztán itthon, valaki mindig beteg, valakivel mindig van valami, soha nem mennek simán a dolgok.

Aztán ne értsétek félre, nem hálát várok, DEHOGY IS!!!!! Csak néha nekem is jól esne egy kis figyelmesség..

Mert az természetes, hogy én teszem a dolgom, megyek, csinálom, intézek,mosok főzők, takarítok.

Reggelit viszek az ágyba, stb...

De én soha egy kis figyelmességet nem kapok.

Ha beteg vagyok is, (ami mostanság előfordult elég sűrűen)egyikőjük se kérdezi meg, ettem e ittam e, vagy egyébként, hogy legalább ilyenkor segítenének.

A lány még csak-csak, de a fiú...

Tudom én voltam az aki annó elrontottam azzal, hogy azt mondtam, ti csak tanuljatok, hétvégén pihenjetek...

Bánom is mint a kutya...

Perzse nem úgy értem, hogy agyon kell őket dolgoztatni, de a feledat soha nem árt nekik.

Már értem...de késő.

De nem csecsemők már, maguktól is felfoghatnák, és ha úgy kell a figyelmet, és a segítséget kicsikarni, akkor semmit nem ér.

Többször van, hogy elszakad a cérna, ilyenkor kifakadok, mondok sokmindent, olyat is amit később megbánok....

Lelkiismeret furdalásom van.

Ez így van mindenkinél?

Tényleg rossz anya vagyok?

Arra vagyok jó, hogy előteremtsek mindent?És....ENNYI???

Akik egyedül nevelik a gyereküket/gyerekeiket, még rosszabb, hiszen nincs kivel megbeszélni a mindennapi gondokat.

Tapasztalatokat szeretnék, mások hogyan csinálják?

Hogyan van mindig mindenre energia?

Mert én most úgy érzem magam, mint az a bizonyos mosott....

Köszi hogy meghallgattatok, és a válaszokat.

2010. ápr. 28. 19:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kamasz.40 éves vagyok.

Csak már bele vagyok fáradva.

A tábálás feledatos ötlet jó, tetszik.

Aprobb dolgokkal meg vannak bízva, Mosogatás felváltava egyik nap egyik másik nap másik.

Meg ilyenek.Ha büntetés kerül szóba, akkor a fiúnál az a wow.A lánynál ilyenre nem nagyon van szükség,

De értem amire célzol..

Köszi

2010. ápr. 29. 19:21
 12/12 anonim válasza:
Tudod,én sem szülő vok,haneem gyerek(13/L).az én szüleim elváltak,ugyanannyi időt vok mindkettejükkel.Én apukámnak állandóan segítek,mert az ő élete is egy mókuskerék.Szeretek neki segíteni,mert tudom,hogy szinte minden idejét ránk használja.anyámnak viszont semmit se segítek,mert ő egy elmebeteg állat,már bocs a kiejezésért.bár neki valami bekattant gyerekkorában.én a helyedben megkérném őket egy apróbb kis segítségre,aztán légy velük kedves,ha megtették,és köszönd meg nekik.én is igy szoktam rá a segítésre.és anyukám is azzal rontotta el,hogy elmondtam neki,hogy megcsináltam ezt,meg azt,ő meg egy "köszt" sem bőffentett nekem,ezért elszoktam attól,hogy neki segítsek...persze most féltékeny,meg minden,dde ez van...sok sikert,és bocs,hogy hosszúra sikeredett!
2010. ápr. 30. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!