Miért kell mindenkinek félreértenie? Ártatlanul beszélgetni már nem is lehet?
Most vagyok kilencedikes, ugye új osztály, új iskola. Egy olyan suliba járok, ahol elég kevés a fiú, az osztályunkban is alig van. A lányokkal nem nagyon tudtam összebarátkozni, így két sráccal lógok, akik kedvesen viszonyultak hozzám, meg én is hozzájuk. Hasonló az érdeklődési körünk, tudunk miről beszélni, meg csak úgy elhülyülünk. Persze a többi lány nem állja meg, hogyha együtt látnak minket, ne szóljanak be... pedig mi csak barátkozunk egymással. Ennyire törvényszerű, hogyha két/több ellenkező nemű személy együtt van, már hajtanak egymásra? -.-
Egyébként meg is látszik, milyen az osztályom. Jobbára csak a fiúk kedvesek velem, a lányok nem szeretnek. És nem tudom az okát, mert nem vagyok különleges szépség, hogy a fiúknak megtetsszem, meg nem is tettem olyat, amiért a lányoknak utálnia kéne.
14,5/L
Látod ezért barátkozok én is inkább fiúkkal,ennyi.
Legyél velük,értelmesebbek,mint a lányok:)
Én is unom már,hogy ezzel kell foglalkozni,az,hogy ők ha már egy fiú van a közelükben és dobálják a hajukat az más téma..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!