Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell mindenkinek félreér...

Miért kell mindenkinek félreértenie? Ártatlanul beszélgetni már nem is lehet?

Figyelt kérdés

Most vagyok kilencedikes, ugye új osztály, új iskola. Egy olyan suliba járok, ahol elég kevés a fiú, az osztályunkban is alig van. A lányokkal nem nagyon tudtam összebarátkozni, így két sráccal lógok, akik kedvesen viszonyultak hozzám, meg én is hozzájuk. Hasonló az érdeklődési körünk, tudunk miről beszélni, meg csak úgy elhülyülünk. Persze a többi lány nem állja meg, hogyha együtt látnak minket, ne szóljanak be... pedig mi csak barátkozunk egymással. Ennyire törvényszerű, hogyha két/több ellenkező nemű személy együtt van, már hajtanak egymásra? -.-

Egyébként meg is látszik, milyen az osztályom. Jobbára csak a fiúk kedvesek velem, a lányok nem szeretnek. És nem tudom az okát, mert nem vagyok különleges szépség, hogy a fiúknak megtetsszem, meg nem is tettem olyat, amiért a lányoknak utálnia kéne.

14,5/L

2011. szept. 8. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Ez velem is így van, csak annyi különbséggel, hogy én már harmadik éve ezt hallgatom, és fiú iskolába járok. (értsd: kb 20 lány van a suliban, az osztályban én vagyok az egyetlen) Vannak haverjaim, akikkel jóban vagyok, nem akarunk egymástól semmit, és mégis mindig azzal foglalkoznak a többiek, h kivel járok. Ma pl hiányoztam betegség miatt, egyik haverom is, ő is beteg. Már rám írtak vagy öten msnen, h miért hiányzunk mindketten, biztos együtt mentünk vhova. Sajnos nem tudsz velük mit csinálni, ahogy én sem. Próbálom elengedni a fülem mellett. Biztos féltékenyek.
2011. szept. 8. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz hülyékkel! Senki nem tilthatja meg, hogy fiúkkal barátkozz. Én is hiszek a tiszta, őszinte, minden hátsó szándék nélküli lány-fiú barátságban.
2011. szept. 8. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Látod ezért barátkozok én is inkább fiúkkal,ennyi.

Legyél velük,értelmesebbek,mint a lányok:)

Én is unom már,hogy ezzel kell foglalkozni,az,hogy ők ha már egy fiú van a közelükben és dobálják a hajukat az más téma..xd

2011. szept. 8. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment nektek a zöld mancs :D
2011. szept. 8. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Ne foglalkozz velük. Ha velük vagy jóban, akkor velük vagy jóban és kész. Sejtem, mit érzel, az osztályban nekem sincsenek barátaim... A fiú-lány barátságok néha még tartósabbak is, nekem is van ilyen barátom, vele is jó régóta ismerjük egymást... :)
2011. szept. 9. 14:54
 6/8 anonim válasza:
Az osztályomban egy barátom sincs, a fiúkkal elhülyülök. Osztályon kívül is a nagyon különc elmebeteg alakokkal vagyok jóban mert én is olyan vagyok, olyanokkal legyél akik szeretnek és te is szereted őket a többiekre meg tegyél magasról! ;) 15/L
2011. szept. 26. 12:16
 7/8 anonim válasza:
a legelső kommentáló nem Bánkis véletlenül ?XD
2011. okt. 3. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Hol van a Bánki?
2011. okt. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!