Segítség? [több lent]13/L
Én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Na, szal asszem hnap megint beszélek anyuval :)
Addig is még tippek, hogy mivel vegyem rá?
Köszi :)
nekem is mondta anyám,hog jáááájjj ne borotváld le (mondjuk nekem csak a puncimról tiltotta),tudod kit érdekelt.Leborotválod és kész,mit tud tenni?szobafogság szőrtelenítésért?hülyeség.Nyugodtan fogd meg és szedd le,aztán mond meg neki,hogy megtetted mert téged
1: zavar,hogy ott a bozont
2: mások előtt ciki
3: sokkal higiénikusabb
utolsóelőtti: Mondom, hogy csak tippeket kérek még hogy mondjam meg neki!!
utolsó: Köszi :D
szerintem már tökre felesleges válaszokat irni, mert mindenki ugyanazt a 2 variációt írja:vagy azt mondja h csináld, ne hallgass a szüleidre, vagy pedig azt hogy jó-jó ha megkérdezed, anyudnak monddel apudnak meg ne mert nem az ö dolga.
És amint láttam folyamatosan kommentáltál a válaszokra, szóval... :)))
12évesen kezdtem szörtelenitö krémmel, azóta is azzal csinálom.a kezemen már nagyon rég szörtelenitettem, és még mindig nemnött vissza. a lábamat is elég vasárnaponként, pedig nekem erős szöröm "volt". a hónalj meg alap, mert hát hogynéz ki akár tesiórán amikor leveszed pólód, ha a dzsungi kilóg?
ezvan! :D a
juhéééé!
és bocsi , az előzőnél még nem néztem hogymár készen vagy :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!