Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség? [több lent]13/L

Segítség? [több lent]13/L

Figyelt kérdés

Én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Na, szal asszem hnap megint beszélek anyuval :)

Addig is még tippek, hogy mivel vegyem rá?

Köszi :)

2010. ápr. 25. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

nekem is mondta anyám,hog jáááájjj ne borotváld le (mondjuk nekem csak a puncimról tiltotta),tudod kit érdekelt.Leborotválod és kész,mit tud tenni?szobafogság szőrtelenítésért?hülyeség.Nyugodtan fogd meg és szedd le,aztán mond meg neki,hogy megtetted mert téged

1: zavar,hogy ott a bozont

2: mások előtt ciki

3: sokkal higiénikusabb

2010. ápr. 26. 11:17
 12/27 A kérdező kommentje:

utolsóelőtti: Mondom, hogy csak tippeket kérek még hogy mondjam meg neki!!

utolsó: Köszi :D

2010. ápr. 26. 13:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok és nekem sem nagyon engedik azt mondta anyám,h várjak nyárig:s
2010. ápr. 26. 16:47
 14/27 anonim ***** válasza:
De figyelj apukád férfi, neki ehhez semmi köze anyukáddal beszélj!Mondd meg,h ez nagyon zavar téged és nagyon ciki ha olyan.Mondd,h legalább csak akkor engedje mikor rödidujjúba és rövidgatyába kell járni.
2010. ápr. 26. 16:49
 15/27 anonim ***** válasza:
Szia!Én 11 éves koromtól "borotválkozom".A keresztanyámmal beszéltem,hogy szedje rá anyut.És miután a kersztanyám beszélt Vele azután átgondolta és megemgedte:)13/L
2010. ápr. 26. 16:55
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát végülis ma nem sikerült vele beszélnem, most megint nincs itthon, de akk majd hnap próbálkozom =)
2010. ápr. 26. 17:25
 17/27 anonim válasza:
Na mi lett?
2010. ápr. 28. 12:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Végülis ma sikerült beszélnem vele, mert tegnap apu előbb ért haza mint anyu. Nagyon keveset kellett győzködnöm, megengedte!! :) Bementünk egy drogériába, és vettünk szőrtelenítőkrémet, aztán itthon leszedtük a lábszáramról és a hónaljamról :) :) Azt mondta, nem mondja meg apunak, majd ha akarja, tengeren észreveszi xD Úgyse tudja, mennyi szőröm volt =P
2010. ápr. 28. 17:36
 19/27 anonim ***** válasza:

szerintem már tökre felesleges válaszokat irni, mert mindenki ugyanazt a 2 variációt írja:vagy azt mondja h csináld, ne hallgass a szüleidre, vagy pedig azt hogy jó-jó ha megkérdezed, anyudnak monddel apudnak meg ne mert nem az ö dolga.

És amint láttam folyamatosan kommentáltál a válaszokra, szóval... :)))

12évesen kezdtem szörtelenitö krémmel, azóta is azzal csinálom.a kezemen már nagyon rég szörtelenitettem, és még mindig nemnött vissza. a lábamat is elég vasárnaponként, pedig nekem erős szöröm "volt". a hónalj meg alap, mert hát hogynéz ki akár tesiórán amikor leveszed pólód, ha a dzsungi kilóg?

ezvan! :D a

2010. ápr. 29. 15:57
 20/27 anonim ***** válasza:

juhéééé!

és bocsi , az előzőnél még nem néztem hogymár készen vagy :)))

2010. ápr. 29. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!