Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség? [több lent]13/L

Segítség? [több lent]13/L

Figyelt kérdés

Én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Na, szal asszem hnap megint beszélek anyuval :)

Addig is még tippek, hogy mivel vegyem rá?

Köszi :)

2010. ápr. 25. 16:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
64%

Hát bocsi de ez tiszta r9hej anyukád részéről:S Mióta kell ahhoz engedély kérni, hogy a hónaljadról leborotváld a szőrt?:DD eléggé undorító, és gondolom h nem kicsi ha nem borotváltad még sose, bár ollóval biztos próbálkoztál..

Mondd emg anyukádnak h tégedd ez nagyon zavar és a mai korban ez igenis h alap h nem vagyunk ott szőrösek..:S

Bocsi ha kicsit izének tűntem, de ez eléggé röhej..

2010. ápr. 25. 16:20
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk azt mondták a szüleim, hogy minek borotváljam, senki se nézi a lábamat...hát kösz. Nem akarták valamiért megengedni...nem értem miért. Anyám aztán végül megengedte. De mondta, hogy majd akkor, ha otthon lesz ő is, és akkor szóljak neki, hogy mikor akarom.. ez elég zavaros volt számomra, hogy mért kell neki szólnom, hogy akkor most csinálom. Na persze aztán rájöttem, mert mindig mikor mondtam, hogy akkor most, akkor mindig mondta, hogy most ne már majd jövő hétvégén. Na beleuntam, megvártam egyik nap, hogy elmenjen bevásárolni, és megcsináltam. Persze lebuktam. De végül is nem lett semmi balhé. Aztán nem kérdezgettem többé, megcsináltam és kész. Bocs, hogy hosszú voltam:D

Néha elég nehéz a szülőkkel. (Pár hónap és én is szülő leszek. Remélem nem leszek ilyen:D)

2010. ápr. 25. 16:25
 3/27 A kérdező kommentje:

Köszi nektek :)

2.: Gratulálok a picihez :)

2010. ápr. 25. 16:31
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Ezt a baromságot..ha szőrös vagy,akkor nem korai szőrteleníteni. Már bocs a kifejezésért,de nekem 13 évesne már undoritó feket szőr volt a lábamon,és a honaljamon is,kérdezés nélkül leborotváltam..
2010. ápr. 25. 17:11
 5/27 A kérdező kommentje:

Köszi neked is! :)

Hát nekem annyira még nem fekete, de a hónaljamon közepesen barna, a lábon pedig szőkésbarna, de nagyon sok[k] van.

2010. ápr. 25. 17:56
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
én sem kértem engedélyt soha,a szomszédokkal nagyon jóban vagyunk,a nő kozmetikus,először megkértem őt hogy gyantázzon le,láb-hónalj-kéz.aztán vettem hideggyantát,barátnőm gyantázott vele.de használtam szőrtelenítő krémet(kipirosodott tőle a bőröm),borotvát(nagyon hamar visszanőtt),epilátort(nagyon fájt) is,de végül a gyantánál maradtam.patronos,berakom a mikróba,felkenem és tépem:)15/L
2010. ápr. 25. 17:59
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszi =)
2010. ápr. 25. 18:02
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
Egy éve én is ebben a cipőben jártam...:) Már nem is emlékszem, végül hogy sikerült anyut meggyőzni, de azt tudom, hogy sok mindennel próbálkoztam... Igazából csak azt kell megértetned anyuddal, hogy ciki, ha szőrös a lábad, ha ez sikerült, hidd el, meg fogja engedni:)
2010. ápr. 25. 18:12
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi :) Azért jó, h nem ck az én szüleim ilyenek xDxD
2010. ápr. 25. 20:44
 10/27 anonim ***** válasza:
57%
Nemtom milyen választ akarsz még. Írtak neked vagy 20-an, hogy ne legyél már ilyen besz@ri, anyuci pici lánya, csináld meg ÉS KÉSZ!! Mit csinál anyád ha meglát, elver? És nem írd már ki mégegyszer ezt, nem tudom az előző válaszaiban mi nem volt világos. Veszel 1 eldobható borotvát és ess neki!!! Ennyi!! Tán még felöltöztetni is anyád öltözötet 13 évesen?? Vmi önállóságot mutass már.
2010. ápr. 26. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!