Segítség? [több lent]13/L
Én írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Na, szal asszem hnap megint beszélek anyuval :)
Addig is még tippek, hogy mivel vegyem rá?
Köszi :)
Hát bocsi de ez tiszta r9hej anyukád részéről:S Mióta kell ahhoz engedély kérni, hogy a hónaljadról leborotváld a szőrt?:DD eléggé undorító, és gondolom h nem kicsi ha nem borotváltad még sose, bár ollóval biztos próbálkoztál..
Mondd emg anyukádnak h tégedd ez nagyon zavar és a mai korban ez igenis h alap h nem vagyunk ott szőrösek..:S
Bocsi ha kicsit izének tűntem, de ez eléggé röhej..
Nálunk azt mondták a szüleim, hogy minek borotváljam, senki se nézi a lábamat...hát kösz. Nem akarták valamiért megengedni...nem értem miért. Anyám aztán végül megengedte. De mondta, hogy majd akkor, ha otthon lesz ő is, és akkor szóljak neki, hogy mikor akarom.. ez elég zavaros volt számomra, hogy mért kell neki szólnom, hogy akkor most csinálom. Na persze aztán rájöttem, mert mindig mikor mondtam, hogy akkor most, akkor mindig mondta, hogy most ne már majd jövő hétvégén. Na beleuntam, megvártam egyik nap, hogy elmenjen bevásárolni, és megcsináltam. Persze lebuktam. De végül is nem lett semmi balhé. Aztán nem kérdezgettem többé, megcsináltam és kész. Bocs, hogy hosszú voltam:D
Néha elég nehéz a szülőkkel. (Pár hónap és én is szülő leszek. Remélem nem leszek ilyen:D)
Köszi nektek :)
2.: Gratulálok a picihez :)
Köszi neked is! :)
Hát nekem annyira még nem fekete, de a hónaljamon közepesen barna, a lábon pedig szőkésbarna, de nagyon sok[k] van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!