Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha nem jövök ki a...

Mit tegyek, ha nem jövök ki a párom gyerekeivel?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok. Páromnak négy gyereke van, 18, 15, 13, 10 évesek.

Valahogy nem tudok kijönni velük, pedig ők elfogadnának ebgen.

Azt veszem észre, hogy ha hozzán jönnek nem örülök, nem szivesen kínálom meg őket semmivel.

Most ne gyertek azzal, hogy hagyjam el a páromat stb.

2016. okt. 10. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom féltékeny vagy az előző életére.
2016. okt. 10. 22:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért lennék féltékeny?
2016. okt. 10. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Készülj fel az olyan kommentekre, hogy ordas qrva vagy, mert elcsábítottál egy nős férfit, és bassszhatod, mert minek kezdtél gyerekes pasival :D
2016. okt. 10. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nincs otletem, az exemnek is van egy gyereke, o meg kisebb volt, de sosem szerettem kifejezetten irritalt. Pedig amugy szeretem a gyerekeket
2016. okt. 10. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor azt kellene kideriteni, hogy miert nem jossz ki veluk, miert nem kedveled oket. Valtoztatni csak akkor fogsz tudni, ha a mierteket elotte tisztaztad magadban.
2016. okt. 10. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Na én ezért nem voltam soha olyan pasival akinek gyereke/gyerekei vannak, pedig volt lehetőségem 2 is, de bele sem kezdtem. Baromira irritált volna hogy gyerekei vannak és gyakorlatilag osztozkodnom kell rajta. A gyerekekhez igazítani az életünk meg minden. Meg szerettem volna ha én vagyok az első aki neki szül.

Hogy mit tudsz tenni? Háát.. jó kérdés.. valahogy próbáld meg elfogadni hogy a pasit csomagban kaptad, mert szerintem nálad is ez a probléma oka.

2016. okt. 11. 06:55
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem lep meg, hogy ilyen vagy. A legtöbb nő irigy, utálatos a másik nő gyerekére (is). Magának akarja a férfit és a saját gyerekeinek. Nem törődve a mostoha gyerekek érzéseivel.
2016. okt. 11. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Amikor összejöttél vele, akkor is tudtad, hogy vannak gyerekei.

Szerintem elég gyerekes vagy, ha ezen kattogsz. Ők elfogadnak téged, és te mégis tele vagy aggodalommal?

Szerintem apakomplexusod van, azért vagy féltékeny a gyerekekre.

Jobb lenne, ha nem mérgesítenéd el a viszonyotokat, mert rosszul jöhetsz ki belőle. Tudatosan légy kedves hozzájuk, szerintem te is csak nyerhetsz, ha jó lesz a kapcsolatotok.

2016. okt. 11. 13:10
 9/11 anonim válasza:
34%
Ha a 18 éves fiú, akkor lennék a helyében. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2016. okt. 11. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt eleinte

Párom kisfiai 4 és 5 évesek voltak

Két hónapig volt ez utána (és azóta is:)) imádom őket:)

2016. okt. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!