Mit tegyek, ha nem jövök ki a párom gyerekeivel?
27 éves nő vagyok. Páromnak négy gyereke van, 18, 15, 13, 10 évesek.
Valahogy nem tudok kijönni velük, pedig ők elfogadnának ebgen.
Azt veszem észre, hogy ha hozzán jönnek nem örülök, nem szivesen kínálom meg őket semmivel.
Most ne gyertek azzal, hogy hagyjam el a páromat stb.
Na én ezért nem voltam soha olyan pasival akinek gyereke/gyerekei vannak, pedig volt lehetőségem 2 is, de bele sem kezdtem. Baromira irritált volna hogy gyerekei vannak és gyakorlatilag osztozkodnom kell rajta. A gyerekekhez igazítani az életünk meg minden. Meg szerettem volna ha én vagyok az első aki neki szül.
Hogy mit tudsz tenni? Háát.. jó kérdés.. valahogy próbáld meg elfogadni hogy a pasit csomagban kaptad, mert szerintem nálad is ez a probléma oka.
Amikor összejöttél vele, akkor is tudtad, hogy vannak gyerekei.
Szerintem elég gyerekes vagy, ha ezen kattogsz. Ők elfogadnak téged, és te mégis tele vagy aggodalommal?
Szerintem apakomplexusod van, azért vagy féltékeny a gyerekekre.
Jobb lenne, ha nem mérgesítenéd el a viszonyotokat, mert rosszul jöhetsz ki belőle. Tudatosan légy kedves hozzájuk, szerintem te is csak nyerhetsz, ha jó lesz a kapcsolatotok.
Nekem is ez volt eleinte
Párom kisfiai 4 és 5 évesek voltak
Két hónapig volt ez utána (és azóta is:)) imádom őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!