Szülők ti ebbe belemennétek?
16/L vagyok.
szeretném megbeszélni anyukámmal, hogy vezessük be a zsebpénzt. eddig azért nem éreztem szükségét mert ugyis megvett mindent amit kértem és kellett. de mostanában sokat bulizok és oda soha nem ad annyi pénzt mint kellene. de ha mondjuk megkérném olyan indokkal h adjon minden hónapban 2000Ft-ot (+ ma buliba megyek max. egy 500ast) h egyrészt legyen nálam meg ha olyan van akkor ne kelljen mindenért pénzt kérnem tőle. ezt mondanám neki. de a lényeg amit nem tudna az az h bulizáshoz kellene.
anyák ti belemennétek ebbe? vagy a havi 2000 sok?
Bár nekem is kislányom/kisfiam van,de ennyi pénzt adnék.
Bár igen a füzet,radír,ÉTEL azt azért ne abból a 2000 forintból fizesse ki.
Azt odaadnám (bár havi 5ezerig mennék 16 évesen,az két gyereknél már havi 10ezer),de akkor egyszer nem szeretném hallani,hogy anyu,ma buli van kéne pénz!
Megkell tanulnia ennyire a pénzel bánni.
Ja és akkor az ilyen "csavargásokat",hogy fagyizni megy a barátnőkkel azt is maga fizese.
Igen,ennyit megengednék,bár függ attól,hány gyerekes anyuka vagyok és mennyi a havi kereslet.
Mert ha vagytok 5.en akkor az a 2ezer pont kijön,de ha egyedül vagy akkor bőven.Bár nem tudom,hogy álltok anyagilag,de szerintem 2000Ft-ot megfog engedni.
Mond el neki bátran,veszteni nem tudsz.
Sok Sikert.SS
Én is adnék, már nem vagy 10 éves:) Ez nem olyan nagy pénz szerintem.
Sok sikert!
Egy 3 gyerekes anyuka
Attól függ tudnál-e belőle gazdálkodni.
Én havi 100 000 ft-t kapok, de ebből rajtam kívül három gyereket etetek, itatok, adok bulira pénzt, veszem meg nekik a buszbérletet, kocsiba az üzemanyagot stb.
Általában mindig kijövök a keretből, ha látom, hogy esetleg nem, nem kocsikázok.
Amúgy ennyit simán adnék én is, csak tanuld meg beosztani, és ne azt lássák, hogy egyből elvered az egészet. Azzal ráérsz akkor, hogyha magadnak keresed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!