Este hány órakor kell/kellene lefeküdnie egy 15 éves "gyereknek"?
Figyelt kérdés
Mert általában 9:40-10 között szoktam de amikor a szüleim mondják hogy "hogy te mé mindig fentvagy???"
És 6:50kor szoktam kelni , közel lakok a sulihoz.
2016. szept. 28. 21:43
11/17 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem késő. Én 17 évesen sokkal később szoktam lefeküdni, igaz, néha fáradt is vagyok délelőtt, de hiába, ha korán fekszem le, úgyse tudok elaludni.
12/17 anonim válasza:
Szívesen feküdnék le ilyen korán de nincs rá lehetőségem.
13/17 anonim válasza:
Én már 8kor ágyban vagyok, hogy 10re hazaérjek.
14/17 anonim válasza:
Én is ugyanennyit alszok(21:45 fele fekvés,6:50 kelés) nekem teljesen kielégítő ennyi alvás,viszont az én szüleim is veszekszenek velem ha 21:30után még nem alszok..
15/l
15/17 anonim válasza:
Irigyellek. Én 16 vagyok és általában 22:30-kor fekszek le (kicsivel előtte ha még van kedvem olvasni) ,de előfordul ,hogy ebből 23:00 lesz. Általában olyan 6:20-kor kelek. Bár hozzá vagyok szokva szívesen aludnék többet , de nem tudok tíz előtt elaludni. teljesen jó ez így neked:)
16/17 anonim válasza:
aha...18 évesen ritka hogy éjfél előtt aludni megyek, hat-fél hét között kell kelnem. És nem sorozatot nézek, hanem tanulok vagy sulis programokat szervezek. És ez 15 évesen se volt nagyon máshogy.
17/17 anonim válasza:
15 évesen már el tudtam dönteni magam, hogy mikor kell lefeküdnöm, hogy eleget aludjak. A szüleim ebbe nem szóltak bele.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!