Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 13 éves lányotok kiszívott nyakkal jönne haza?
Év elején elmentünk az osztállyal kirándulni (nyolcadikosok vagyunk) és kiderült hogy nem is egy évfolyamtársunknak szívták ki a nyakát. És van aki erről egy képet is felrakott. Először én sem akartam elhinni de halál komoly. Mondjuk abból a csajból ki is néztem. Ő már nem is szűz, szóval. De ilyen lány nincs több az évfolyamon hála istennek csak ez az egy. Aztán osztálytársamnak most nemrég kiszívták a nyakát. Ő amúgy egy aranyos, kedves lány, nem olyan plázacica fajta mint az előző, akiről írtam. Anyja apja ne tudja, de szerinte nem szidnák le annyira. Hosszú haja van így el tudja takarni. Mondjuk az én anyám tuti észrevenné. Ofőnk észrevette és elbeszélgetett a gyerekkel. Megkérdezte tőle hogy a szülei nem mérgesek-e emiatt. Ő biztos az lenne ha lenne gyereke.
Ha én szülő lennék, nekem sem tetszene de nem csinálnák belőle balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!