Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 13 éves lányotok kiszívott nyakkal jönne haza?
Itt mindenki értelmi fogyatékos?
13 évesen pont abban a korban van amikor elkezdi érdekelni a másik nem, és ilyen dolgok megtörténnek.
Pontosan ebben a korban van a nyakkiszívós időszak. Így volt ez 10 éve, 20 éve, és ki tudja már mióta. Középiskolában már nem menő.
Le vagyok döbbenve az eddigi válaszokon. Ti apácazárdában nevelkedtetek vagy hol a lótúróban?
Ennyi idősen ez tényleg menő, aztán 1-2 évvel később már nem.
Emlékszem én 12-13 évesen a saját bőrömet szívogattam (persze nem a nyakamat, mielőtt beszólna valaki, nyilván azt nem tudnám, a kezemen próbálgattam), hogy tudjam, hogyan kell majd :D :D
Ennyiből nem következtetnék arra, hogy nemi életét él. Egyszerűen olyan, mint a többi 13 éves.
Szerintem kb. annyit reagálnék, hogy megmondanám neki, hogy ez nagyon csúnyán néz ki.
én már ott leragadtam, hogy mi az hogy elméleti?
elméleti matematikáról már hallottam
elméleti fizikáról is.
de elméleti nyakszívásról még sose.
ugyanakkor ha az van akkor el tudok képzelni saját nyakszívást is
persze szigoruan csak elméletben
Bizony, a nyakkiszívás csak menőzés.
Persze figyelnék utána kicsit jobban, beszélgetést pedig biztosan beiktatnék, persze nem erről kérdezve.
Mi is mennyit témáztunk ezen, hogy kinek van vagy kinek nincs kiszívva a nyaka, húúú :D
Van 13 eves lanyom. Elsullyednek a szegyentol. Nekem is volt baratom 15 eves koromtol, aki a ferjem a mai napig. De sokan mar atesnek a lo tuloldalara.
41/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!