Szülők, ti hogy reagálnátok, ha becsípve érve haza a 16 éves lányotok?
Én valahogy nem akarom, hogy becsípve lássanak. Sose ittam sokat, tudom hol van a határ. De ez valahogy tabutéma. Sose mondták, hogy ne igyak, sose kérdezték meg, hogy ittam-e.. Mintha nem akarnának tudomást venni róla :)
Ti hogy reagálnátok, ha a lányotok becsípve érne haza egy buliból?
16/L
Én eddig egyszer jöttem haza egy kicsit becsípve, de akkor már aludtak, szerencsére.. :D Bár nem volt semmi, lefeküdtem azt kész.
De amúgy nem szoktam úgy haza jönni, mert mindig tartom a mértéket!
Nekem 19 éves a fiam,és amikor 16 éves volt,én nagyon nem voltam kibékülve azzal a tudattal,hogy a haverjaival elment bulizni,és ivott.én úgy vélem,hogy 16 évesen nem a piával együtt kell jól érezni magatokat.Egyébként nem szóltam a fiamra rá,nem szidtam le,mert bár zavart,de felfogtam,hogy ez is vele jár a kamaszodással.(a fogadott apja szerint éppen abban a korban volt,hogy belefért egy kis buli)Hál istenek ma ritkán látom inni..
DE! Amit az ember a fiúknál elnéz,és azt mondja,hogy "ez olyan fiús dolog" Az lányoknál nem így működik.
Nincs lányom,de ha lenne,nála már nagyon zavarna.De ennek oka van,hogy miért: Én egy alkoholista anya mellett nőttem fel.Nagyon sokszor láttam a pocsolyában fetrengeni az anyámat.Sokszor láttam,hogy olyan részeg volt,hogy azt se vette észre,hogy bepisilt. Az elején csak egy kicsit volt becsípve,és a végére mindig merev részeg lett.Én ezért egyszerűen ki nem állom ha egy nő "be van csípve" vagy részeg..Számomra már undorító..Ha lányom lenne,és átélnék egy ilyen napot,akkor hatalmasat csalódnék benne..
(de szerencsére nincs lányom)
39/N
Kérdező: ne érts félre, nem rád gondoltam :-D
A tény hogy normálisan iszol, dicséretes. Reméljük követik majd a példádat sokan.
Szerintem a becsípéssel nincs gond, évente egyszer belefér, és ez holnap van. De semmi többnek nem örülnék.
Azonkívül, lehet undorítózni, de ha egy nő akar, akkor rúgjon be nyugodtan, nem attól lesz valaki nő, ha nem rúg be. (persze nem mindennap, de az életben egy-kétszer belefér)
17 vagyok de engem tuti else engednének legközelebb ha nagyon sokat innék
bár akárhányszor volt buli és meghívtak sose vittük túlzásba /egy egy pohárkával ittam/ de annyi kell mert én amúgy se attól érzem jól magam
meg én olyanokkal járok össze hogy ellenzik hogy gyerekek igyanak és aki ott olyan 'fejes' az is rendszeresen mondja hogy haza zavar ha iszunk 18 év alatt /gondolom itt ugy érti hogy többet mert 16-17 évesen ok ha iszik 1pohár pezsgőt vagy valamit/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!