Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti hogy reagálnátok,...

Szülők, ti hogy reagálnátok, ha becsípve érve haza a 16 éves lányotok?

Figyelt kérdés

Én valahogy nem akarom, hogy becsípve lássanak. Sose ittam sokat, tudom hol van a határ. De ez valahogy tabutéma. Sose mondták, hogy ne igyak, sose kérdezték meg, hogy ittam-e.. Mintha nem akarnának tudomást venni róla :)

Ti hogy reagálnátok, ha a lányotok becsípve érne haza egy buliból?

16/L

2011. dec. 30. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Járok bulizni,16-18 éves koromban durvultunk a legjobban a barátaimmal(Van hogy hiányzik ez az időszak)

Mindig sokat ittunk,de sosem mentem haza részegen.Főleg hogy hazamásztam reggel 5-6kor,addigra ki is józanodtam.Talán csak egyszer fordult elő.Az kicsit égő volt.Másnap anya reggel így köszöntött hogy hello részeg disznó :)

De mivel az egész család eléggé nagy piás,nálunk ebből nincs gond.

Ha becsípve látnak,nem zavar,de annak nem örülnék ha láttak volna 17 évesen egy buliban.Iszonyat részegre ittuk magunkat gyakran..szinte hetente.

Szülőként nem tudom hogy reagálnék,nem örülnék az tuti :)

20/L

2011. dec. 31. 03:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem örülnék, de én is voltam 16, nem harapnám le a fejét. Ha részegen hazajönne és látnám, hogy rosszul van, biztos segítenék, benyomnám a zuhany alá a fejét, meghánytatnám, ágyba dugnám, stb. Másnap biztos beszélgetnék vele, de akkor sem lecseszném, csak elmondanám neki, miért ellenzem, miket láttam én, hogy néznek a fiúk egy részeg lányra,mit csinálhatnak vele, mikor ennyire kiszolgáltatott, stb. Remélem értelmes, okos lányom lesz, aki felfogja majd ezt. Nem bűn, ha valaki bulizik, iszik, sőt, szerintem nincs senki a világon, aki ne lett volna legalább egyszer részeg. Ha megérti, hogy miért hülyeség, akkor okés, és bízhatok benne, hogy nem így fog kinézni minden hétvégén.
2012. jan. 2. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!