10 évesen 167 cm és 56 kg vagyok. Ez nagyon nagy túlsúly?
Srácok!
Mit beszéltek?
Nálam elég alacsonyra jött ki a BMI-je.
Azt akarják páran, hogy kórosan sovány legyen?
A válaszolónak: :-)
Szerintem a magasságodhoz képes a súlyod elég alacsony.
Korhoz talán soknak tűnik, de a magasságodhoz mérten nagyjából 58 és 62 kg között kéne lenned. De, mivel a korodat is nézem, azt mondom, tökéletes vagy!
15/F
Én 10 évesen szerintem sokkal több voltam és alacsonyabb.
Most meg 170cm vagyok és 63kg és mindenki azt hiszi hogy anorexiás vagyok. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha erős a csontozatod az csak jó. Legalább kevesebb a rizikófaktora az osteoporosisnak. Különben is ha nem eszel rendesem alacsony maradsz. Még az sem lenne sok ha több lennél, mert fiatal vagy és a tested változik.
Fejletebb vagy másoknál azért vagy 58kg, de ha hozzá vesszük a 167cm-es magaságot teljesen normális.
Ha meg ez egy fiú mondja( az előző válaszolónak) akkor tényleg így van.
Igen, fiú vagyok, 15 éves :-)
Előző előtti.
szerintem kicsit kevés is. jó, én teljesen más típus vagyok. kilátszanak a csontjaim, elég vékony vagyok de 158cm és 60kg. Ha sportolsz teljesen érthető! Az izmok nehezebbek a zsírnál. A testtömegindexnél én is megijedtem, fogyóztam is, aztán az aerobik-oktató mondta, h ne fogyózzak, az erős csontozat és az izmok miatt van.
12/L
Itt az jött ki, hogy az ideális testsúlyod 63.65 kg, tehát még sovány is vagy.
Szia!
Én is 10 vagyok, és itt megnézheted, hogy el vagy-e hízva.... Én enyhén vagyok túlsúlyos, de nem látszik rajtam... Itt a testtömegindexes oldi: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!